Microsoft'tan Apple'ın 30. yılı için kutlama

0
sundance
Tiny Apps'da dolaşırken yaklaşık bir ay öncesinden kalma bu linke rastladım.

Ne demişler dostlar alışverişte görsün.

İlgili Yazılar

Apple'dan tarihinin en ucuz bilgisayarı : Mac Mini

anonim

Apple, San Fransisco’da devam eden Macworld Expo'da şimdiye kadar sattığı en ucuz bilgisayar olan Mac Mini'yi tanıttı. 499$ lık başlangıç fiyatına ne yazık ki monitör, klavye ve fare gibi çalışması için gerekli çevre birimleri dahil değil...

Micros~1, MAC için IE desteğini çekiyor

yilmaz

Microsoft, sitesinde 31 Ocak itibariyle MAC için Internet Explorer 'a destek vermeyeceğini açıkladı. Aynı zamanda ufak bir de not var Safari kullanın diye. Microsoft da artık başka browser tavsiye ediyorsa :)

PowerMac G5 İçin Güncellemeler Yayınlandı!

parsifal

Apple, PowerMac G5 (Late 2004) serisi, 1.8Ghz, 600Mhz bus, tek işlemcili modellerde görülen ve aşağıda belirtilen bazı sorunların giderilmesi için bir “firmware update” yayınladı.
PowerMac G5 System Firmware Update, sadece PowerMac G5 (Late 2004) serisi, 1.8Ghz, 600Mhz bus, tek işlemcili modeller için geçerlidir. İşletim sistemi ise Mac OS X 10.3.9 veya Mac OS X 10.4.3 ya da üstü olmalıdır.

Apple-IBM ortaklığı ve G5 piyasada

Evil_Empire

G4 işlemcili bilgisayarını, Motorola ve IBM ortaklığıyla çıkaralı uzun süre geçen Apple, Power Mac G5 ile dünyanın en hızlı kişisel bilgisayarını ürettiğini iddia ediyor.

IBM'in Power4 işlemcisi baz alınarak üretilen 64 bitlik işlemci, yine IBM fabrikalarında bakır kullanılarak üretiliyor. İşlemci, 1GHZ FSB, 8 GB fiziksel RAM adresleyebilme, 4 terabyte'a kadar RAM desteği ile geliyor.

PowerBook G4 Bataryalarında Üretim Hatasından Kaynaklanan Değiştirme Kampanyası

parsifal

Apple, Ocak2004-Ağustos2004 arasında satılan PowerBook G4 Alüminyum ürününün bataryalarını üretim hatalarından dolayı değiştirme kampanyası başlattı.
Detaylı Bilgi için...