Microsoft iPod'a El Atmış Olsaydı...

0
Chriseba
YouTube'da Microsoft'u "ti"ye alan ilginç bir video. Microsoft'un iPod'a el attığında nelerle karşılaşabileceğimizi gösteren güzel bir çalışma. İzlemeniz önerilir...

Görüşler

0
numb
Oldukça eski bir video... Ama tekrar izlemek hoş oldu. Bir de bu videonun bir Microsoft çalışanı (ya da çalışanları) tarafından hazırlandığını duymuştum, ama yanıltıcı olmak istemem.
0
Lnxtr
Bilinmiyen bir hata oluştu :)
Bilgisayarınız kapatılacaktır.
0
Lnxtr
pardon ipodunuz :P
0
bio
Microsoft I-pod Pro 2005 XP Human Ear Professional Edition with Subscription :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Nostalji: Bill Gates'i Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

FZ

Pek çok şekilde gördünüz, hakkında pek çok şey okudunuz ama daha önce hiç böyle görmediniz. Hırslı bir genç, dünyaya hükmedecek şirketini yeni yeni kurarken bir dergiye poz verirse ne olur: Bill Gates Dergiye Poz Verirken, 1983

Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

larweda

Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?

Seks takıntılı bot ya da Yatay Zeka 2008

sundance

2003 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kendisi ile tanışma şansı bulduğumuz Dr. Richard Wallace'ın yapay zeka üzerine araştırmaları ve meşhur botu A.L.I.C.E. birçok kişinin malumu. Kendisiyle uzun süre geçiren bazı arkadaşlarımız, birçok kişiyle olan sohbetlerinden daha doyurucu olduğunu bile itiraf etmişlerdir.

Peki ya Noel Baba rolü yapan bir botun şişkoluğu yüzüne vurulunca sinirlenip, konuyu oral sekse getirmesine ne demeli? Yapay zeka diyemeyeceğimiz kesin.
Sitedeki yorumlardan öğrendiğimiz kadarıyla firma hala botun niye sapıttığını araştırıyormuş :)

En Güzel Linux: Ne Pardus, Ne Debian, Ne Red Hat

FZ

Ciddi görünümlü bir PC Windows, yakışıklı ve havalı bir Apple bir araya gelir ve muhabbete girerse, sonra da ortama çekici mi çekici Linux katılırsa acaba ne olur?

En güzel Linux işte bu Linux. Maceranın devamı da burada.

Not: Altyazı ya da dublaj için gönüllü olan? ;-)

World Wide Waste

sundance

Adamın biri bir gün e-bay`de açık arttırmaya koyacak şey bulamamış, sonunda tutmuş `bu açık arttırmayı kazanan kişiyi bizzat evinde ziyaret edip bir güzel eşek sudan gelinceye kadar döveceğim` demiş ve bunu açık arttırmaya koymuş :)

Özellikle şartları okumanızı tavsiye ederim...