En Güzel Linux: Ne Pardus, Ne Debian, Ne Red Hat

0
FZ
Ciddi görünümlü bir PC Windows, yakışıklı ve havalı bir Apple bir araya gelir ve muhabbete girerse, sonra da ortama çekici mi çekici Linux katılırsa acaba ne olur?

En güzel Linux işte bu Linux. Maceranın devamı da burada.

Not: Altyazı ya da dublaj için gönüllü olan? ;-)

Görüşler

0
anonim
:D tiyatro ve radyo programı hazırladım alt yazı hazırlama işini hiç yapmadım ama dublaj işini amatör olarak radyo programı hazırlarken yaptım. linux süper.
0
FZ
:)
0
dtemarti
Reklamda 2 sinek 1 çiçek var. Haliyle çiçek daha estetik. Vistanında gözlükleri unutulmamış hani :)
0
sfp
ne güzel linux diyo öyle yau :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

WebCam O... Olma Kılavuzu!

sundance

Pek bir güzel ve/veya yakışıklısınız. Odama bir webcam koysam da kitlem bana tapınmak için fırsat bulsa diyorsanız, bir taraftan da dünyalığı doğrulturum bu zor zamanda gibi düşünceler geçiyorsa aklınızdan, sizin gibiler için hazırlanmış bu kılavuzu okuyun.

How to become an obnoxious internet cam whore in five easy steps

Not: Sitenin faviconuna dikkat ;)

Kişiliğiniz Hangi İşletim Sistemine Benziyor?

anonim

Biraz komik ve ilginç, sebepleriyle birlikte hangi işletim sistemi olduğunuzu söyleyen bir test. Bence deneyin: http://bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php

Editörün Notu: Tahmin edin ben hangi işletim sistemi çıktım? ;-)

3-B Tux: Hem de elle tutulabilir!

conan

İşte size güzel bir ofis ya da fazlamesai eğlencesi ;) Elle tutulabilir gözle görülebilir, katlanır, bükülür, kağıttan, kartondan 3 boyutlu tux maketi :) Evdeki, ofisteki arkadaşlarınıza GNU/Linux sevginizi bir defa daha gosterebilmeniz icin :) Yılbaşı ağacınızın tepesine de dikebilirsiniz. Haydi bakalim kim en büyüğünü yapacak! ;)

Portal yönetiminde şok çözüm!

ninja-g

Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...

Microsoft´un Encarta´sı!

conan

Bilmiyorum kaçınıza bu link zaten mail ile ulaşmıştır ama, koskoca market leader M$'un, özellikle orta doğu dağitim merkezi seçtiği ülke konusunda bu kadar hassas konuları es geçmemesi lazım bence. Bu linki haber yaparken bulabildiğim tek başlık "Komik" çünkü ne yazık ki "Vahim" diye bir başlık yok...

Link yüksek ihtimalle kendi kendini açıklayacak, ama yine de ingilizce bilmeyenleri düşünürsek kısaca özetleyeyim. Microsoft`un Encarta`si Adıyaman, Batman, ve Diyarbakır`ı Türkiye içindeki Kurdistan şehirleri olarak gosteriyor. İşin politik yanı mı cahillik yani mi bilemeyecegim. Bu konudaki protestolarınızı ya da duzeltmelerinizi göndermek icin ise ben bir tek bu formu bulabildim. Encarta içindeki bilgiler axiom olarak alınıyor sanırım. Bir kac saate örnek bir protesto metni yazacagım haber altına yorum olarak eklerim.