Linuz balığı. Linux´cular bu tam size göre...

0
BatoR
Şöyle düşünün : Arabanız var, sakin sakin yol alıyorsunuz, yoldan geçenler arabanıza bakıyor; hayranlık, şaşkınlık... Dahası mı?
www.thinkgeek.com :O)

Görüşler

0
conan
Baligin hikayesi komiktir :) Hristiyanlar bu baligi hristiyanligin sembolu olarak secmisler. Amerika`da da bu balik koyu hristiyanlarin arabalarini suslemeye baslamis zamaninda. Su anda 10 arabadan birinde kesinlikle bu baligi ve turevlerini gormek mumkun.

Fakat daha sonrasinda darwinizmin koyu taraftarlari ise bu baligi evrimlestirmisler :) Daha sonrasinda ise bu olay cilgin gibi gelismis ve Linux ve GNU baligina kadar gitmis :) Hemen hemen butun balik cesitlerini de burada gorebilirsiniz.

0
BatoR
Teşekürler Conan, sayende bir (ilginç) konuda daha bilgi sahibi olduk.(samimiyetle...)

Hmm oldukça ilginç, peki sen bu balık olayını nereden, nasıl...

Neyse merak işte...

Teşekkürler.
0
conan
Gozumun onunde dolasiyorlar arabalarin tamponlarinda :) Bana da amerikali bir arkadasim anlatmisti ona sordugumda. Ben de netten ufak bir arastirma yaptim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux için Web Browser Karşılaştırması

conan

Şurada Linux altında çalışan browserların bir karşılaştırmasını okuyabilirsiniz. Render zamanlarından kolay kullanılırlığa kadar bir çok yönden karşılaştırma yapılmış. Burada da bu konu hakkında okuyucuların yorumlarını ve de karşılaştırmayı yapanın bu yorumlara cevaplarını görebilirsiniz.

Mandrake´den Gizemli açıklama!

ghanthar

Mandrake Linux un yaratıcısı Gael Duval tarafından Mdk Kulüpe bir mesaj atıldı.
"Mandrake Linux seçim özgürlüğü olduğu için
Mandrake Linux insanları güçlendirmek olduğu için
İnsanların hareket etme kapasitesi olduğu için
İnsanların yeni ürünlerle neler yaptığını izlemeyi sevdiğimiz için
Onu yıl sonuna doğru bir tatil hediyesi olarak yayımlayacağız"
Mdk Club'ta herkes bu aralar bunun ne olabileceğini konuşuyor. Hareketten bahsedildiği için herkesin ilk aklına gelen laptop veya cep bilgisayarı için özel bir sürüm. Bir ay daha beklememiz gerekecek sanırım ne olduğunu anlamak için.
Kaynak:LinuxMerkezi

HP: GNU/Linux olduğundan düşük gösteriliyor

cihatix

Açık kaynağı destekleyen şirketlerden HP’nin üst düzey bir yöneticisi, istatistik şirketlerinin geri kalmış ölçüm yöntemleri nedeniyle GNU/Linux’un yaygınlığını olduğundan aşağıda gösterdiklerini öne sürdü.

PostgreSQL Veritabanı Sunucusu Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 24 Haziran 2004 Perşembe günü IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde, dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL tanıtılacak ve gelişmiş özellikleri anlatılacaktır. Ayrıca, PostgreSQL ile kurumsal çözümlerin nasıl yapılacağı ve PL/pgSQL SQL Yordamsal Dili'nin özelliklerinden de bahsedilecektir.

GNOME 2.6 beta1

roktas

GNU/Linux masaüstü cephesinde gelişmeler devam ediyor. Kısa bir süre önce yapılan KDE 3.2 duyurusundan sonra şimdi de GNOME 2.6 beta1 duyuruldu. Bu yeni sürümde benim bilgim dahilindeki en göze çarpıcı yenilik GtkFileChooser widget değişiklikleri. (2.6`yı kuran arkadaşların görsel deneyimlerini bekliyorum.)