Linux Komikleri :)

0
butch

Görüşler

0
FZ
Bir başka efsane:

http://userfriendly.org/
0
roktas
:-))) Bugzilla harika... Bekarlık sultanlık diyen herkese tavsiye ederim :-))
0
yuxel
http://comic.escomposlinux.org/ecol-155-e.png
:-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux ve Büyük Medya

FZ

Beyler, bayanlar,

Financial Times gazetesinin (ki bu yayın organı finans piyasalarının ve iş dünyasının en saygın ve ciddi yayınlarından biridir) 31 Ocak 2001 Çarşamba tarihli nüshasının 11. sayfasında IBM tarafından (dünyanın en büyük bilgisayar firması) verilmiş TAM SAYFA bir LINUX reklamı vardır.

Bu reklamda, Linus Torvalds, Elvis Presley`den sonra gelen en popüler tip olarak lanse edilmekte ve cığlık cığlığa bir kız "Linux is so totally dreamy!" demektedir.

Sanırım 2001 yılı Linux ve iş dünyası arasındaki yakınlaşma bakımından önemli bir yıl olacak ve bu reklam da bunun habercilerinden biri.

Daha fazla yoruma gerek yok bence. :-)

Mandrake ve HP elele

sundance

Dün yapılan bir basın açıklamasına göre bundan böyle -dünya çapında- HP Desktop bilgisayarlarıyla birlikte Mandrake 9.1 dağıtımı seçenekli olarak gelebilecek.

Dünyada 'Linuxu sonuna kadar destekliyoruz, pazara kadar değil mezara kadar Linux' diyen HP ve IBM'in Türkiye'deki desteği malum, bakalım ne zaman HP Türkiye'den gidip Mandrake install edilmiş PC'ler alabileceğiz ? Bakalım bu dünya çapı bizi de alabilecek kadar büyük mü ?

OSEC Linux Eğitimleri : 17 Eylül

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Open Source Enterprise Centre tarafından gerçekleştirilen GNU/Linux eğitimleri yeni dönemi 17 Eylül'de başlayacak.

Eğitim programı hakkında detaylı bilgi için http://open.bilgi.edu.tr adresindeki programı mutlaka inceleyin. Bizimle iletişime geçin.

Türkiye`de profesyonel Linux eğitimi

larweda

Son yılların gözde iş sektörlerinden biri olan bilgisayar eğitim sektörü, Türkiye`de de geçen sene büyük eğitim firmaları ve büyük yatırımlar (aynı zamanda büyük batırımlar :-) ile hızlı bir ilerleme kaydetti. Piyasada gördüğümüz eğitim firmalarının tamamı M$, CISCO, Digital, Sun, Oracle gibi yüksek fiyatlı, yüksek telif hakkı ödenen konularda eğitim vermeyi tercih ettiler. Yeni açılan bir eğitim firması olan BTeğitim ise eğitim portföyüne toplam 3 Kur / 18 Hafta süren bir Linux Sertifika Programı ile başlıyor.

SLAX v5.0.4 duyuruldu

Soulblighter

SLAX Live-CD'lerin yeni sürümlerini duyurdu. Standard sürümün yanında KillBill sürümü ve Frodo sürümleri de güncellendi.