tongucyumruk

Görüşler

1
tongucyumruk

So somebody isn't telling the truth here. Somebody is pushing complete garbage for unclear reasons. Sorry for having to point that out.

Bunlar Intel'e yönelik cok ciddi ithamlar.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Massachusetts eyaleti Linux’a geçiyor

sametc

www.ntvmsnbc.com'da yayınlanan habere göre Massachusetts eyaleti kurumsal bilgisayarlarında Linux işletim sistemi kullanılacağını belirtti. Böylece, ABD’de Linux’a geçen ilk eyalet oluyor.
Massachusetts eyaleti daha önce de Microsoft’a karşı tekel davası açmıştı. Haberin devamı...

MS Exchange Uyumlu GNU/Linux

DJENGIN

Novell, yeni “Ximian® Connector for Microsoft Exchange” çözümüyle Linux masaüstü kullanıcılarının Microsoft Exchange 2000/2003’e erişimlerini sağlıyor. Bu yeni çözüm sayesinde Linux masaüstü kullanıcıları Microsoft Exchange’deki e-postalarına, takvimlerine, grup programlarına, adres defterlerine, görevlerine, klasörlerine ve taslaklarını erişip, bunları kolayca yönetebilme olanağına kavuşacaklar. Novell, ‘oneNet’ vizyonunun bir göstergesi olan ‘Ximian Connector for Microsoft Exchange 2003’ün, sayısı hızla artan kurumsal Linux masaüstü kullanıcılarının Exchange ile birlikte çalışma ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirtti. Ximian Evolution ile birlikte çalışan Ximian Connector for Microsoft Exchange, Linux tabanlı sistemlerle kişisel ve grup bilgi yönetimi çözümü sağlamış oluyor. Böylece Novell, farklı sistemleri birbirleriyle ilişkilendirerek kullanıcılara gereksinim duydukları kaynaklara istedikleri zamanda erişme olanağı tanıyor.

Nvu Web Geliştirme Yazılımı Artık Türkçe

tetir

Linspire tarafından desteklenen Nvu web geliştirme yazılımının yerelleştirme çalışmaları Erkan Kaplan ve Serdar Soytetir tarafından sonuçlandırıldı. Linux ve Mac ortamları için hazırlanan Türkçe paketler ve eklenti olarak kurulabilen dil dosyası (xpi) burada:
Linux için Türkçe Paket
Türkçe Dil Dosyası
Mac için Türkçe Paket

Gentoo sunar : Gentoo Linux 2004.3

mos

Önceki sürümlerde göze çarpan bir çok hatanın giderildiği, pek çok paketin güncellendiği 2004 'un bu son sürüm Gentoo Linux'u hakkındaki orijinal haberi ve sürüm bilgilerini buradan okuyabilirsiniz.

Oracle Kendi Linux Dağıtımını İstiyor

maeqlin

Oracle CEO'su Larry Ellison, Financial Times'a yaptığı açıklamaya göre piyasaya hakim iki GNU/Linux distrosundan birini satın almak istediklerini belirtmiş.