Komik İşaretli Uyarılar

0
Soulblighter
İşaretli uyarıları hepimiz biliriz. Uyarı, bilgilendirme v.b. amaçlarla kullanılırlar. Bazı işaretli uyarılar ise aksine güldürmek için yapılmışlar sanki :) İşte güldüren işaretli uyarılar

İlgili Yazılar

Windows Masaüstüne Hazır mı?

tongucyumruk

Özellikle geek'ler ve high-end server yöneticileri tarafından sıkça tercih edilen işletim sistemi Windows XP masaüstüne inmeye hazır mı? OSNews bu konuda detaylı bir inceleme yapmış ve Windows XP'nin masaüstünde yaygınlaşabilmek için yapması gerekenleri sıralamış. İnanıyorum ki eğer Bill Gates bu yazıda bahsedilen sorunların altından kalkabilirse 2-3 yıl içinde herkes masaüstünde Windows XP kullanabilecek. O zamana kadar ne yazıkki kerneller, makefile'lar ve apt-get gibi şeylerle kaplı ve her yönden yetersiz bazı işletim sistemlerini kullanmaya devam etmemiz gerekiyor.

Not: RTFM, RTMF, FTMR...

Bu Adamı Bizim Ekibe İstiyorum!

FZ

Evet bu adamı hemen bizim bilgi işlem departmanında işe almak istiyorum. Kendisi çok meşhur. Her yerde bulunmuş. Belki o bile bunun farkında değil. Adam hem Windows Mail Sunucularından hem Açık Kodlu Yönetim Yazılımlarından hem de SCO sunucu onaylamanın detaylarından anlıyor. Hemen bizim ekibe katılmalı bu bilgili arkadaş!
Kaynak: Slashdot

Windows 2000 Linux’a karşı...

X-cise

BBSpot.Com İşletim Sistemi Karşılaştırması...

BBSpot bugüne kadar adil ve dürüst yazılarıyla, büyük bir güven ve saygı kazanmıştır. Donanım ve yazılım tanıtımları ile de aynı geleneği devam ettiriyoruz. Diğer teknik siteler sizleri gereksiz ayrıntılı “teknik detaylar” ile boğarlar. Hatta, test ederken, bahsettikleri programları ve donanımları kesin kullanmışlardır. Burada, BBSpot’da, bu teknik şeyler, kendi düşüncelerimizi eklememizi engellemez.

Bu gün Windows 2000 ve Linux’u kafa kafaya yarıştırıyoruz ve böylece teknik olarak kimin daha mükemmel olduğunu anlamaya çalışıyoruz...

Açık+Net+Basit

anonim

'Bu da bir okurumuzdan durum degerlendirmesi' Aslında haber komik degil. Bana uygun bir başlık bulamadım inanmazsınız. Benim derdim bir site acmak , "işe gideyim ama bilgisayarla ugraşmayayım" diyenlerin sitesi olcak.

Microsoft´un Encarta´sı!

conan

Bilmiyorum kaçınıza bu link zaten mail ile ulaşmıştır ama, koskoca market leader M$'un, özellikle orta doğu dağitim merkezi seçtiği ülke konusunda bu kadar hassas konuları es geçmemesi lazım bence. Bu linki haber yaparken bulabildiğim tek başlık "Komik" çünkü ne yazık ki "Vahim" diye bir başlık yok...

Link yüksek ihtimalle kendi kendini açıklayacak, ama yine de ingilizce bilmeyenleri düşünürsek kısaca özetleyeyim. Microsoft`un Encarta`si Adıyaman, Batman, ve Diyarbakır`ı Türkiye içindeki Kurdistan şehirleri olarak gosteriyor. İşin politik yanı mı cahillik yani mi bilemeyecegim. Bu konudaki protestolarınızı ya da duzeltmelerinizi göndermek icin ise ben bir tek bu formu bulabildim. Encarta içindeki bilgiler axiom olarak alınıyor sanırım. Bir kac saate örnek bir protesto metni yazacagım haber altına yorum olarak eklerim.