İzmir Penguenleri Toplanıyor

0
anonim
İzmirli Linux severler tanışma ve paylaşım amacıyla Kurban Bayramı'nın 3. günü yani 22 Ocak Cumartesi günü saat 12.00 de Konak Pier'deki Rıhtım Cafe'de toplanacaktır. İzmir ve civarında bulunan bütün GNU/Linux severlere açık çağrıdır... Gelmek isteyenlerin iletişimin sağlıklı kurulması ve organizasyon açısından yambaxx@gmail.com adresine mail atmaları rica olunur. Ayrıca son gelişmeler buradan takip edilebilir. Buluşmak üzere...

İlgili Yazılar

Türkiye'de Dijital Oyun Sektörü ve Oyun Geliştiricileri Paneli

mdeniza

TÜBİTAK-SOBAG 107K039 no’lu ve TÜBİTAK 2007/1 tarafından desteklenen “DİJİTAL OYUN KÜLTÜRÜ ve TÜRKİYE’DE GENÇLİĞİN INTERNET CAFE KULLANIM PRATİKLERİ” proje kapsamında 14 Mart 2008 tarihinde Türkiye’de Dijital Oyun Sektörü ve Oyun Geliştiricileri konulu bir tam günlük toplantı gerçekleşecektir.

Bu tam günlük toplantı kapsamında 10:00-12:30 arasında Türkiye’deki oyun geliştiricilerin bir araya geldiği ve endüstrinin durumunun tartışıldığı kapalı çalışma grubu ile 14:00-17:30 arasında ise kamuya açık ücretsiz iki oturumdan oluşan toplantılar gerçekleştirilecektir.

Etkinlik mekanı: Tarih ve Toplum Bilimleri Enstitüsü İstiklâl Cd. Olivyo Geçidi Sk. Rejans Binası Kat: 1 Beyoğlu / İSTANBUL

Linux Semineri (İstanbul) : PostgreSQL Veritabanı Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. En gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olarak kabul edilen PostgreSQL'in anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

15 Mart, Fatih Üniversitesi, Linux Semineri

hcg

Fatih Üniversitesi Kariyer Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak çalışması. Kariyer Günleri kapsamında, 15 Mart Pazartesi günü, 11.30-13.00 arasında, Fatih Üniv. D Blok Konferans Salonunda, Enver Altın tarafından "Linux'u ne kadar tanıyoruz?" başlıklı bir seminer verilecek.

İlgilenen herkes davetlidir.

19 Mart, Balıkesir Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Balıkesir Üniversitesi, Bilgisayar ve Internet Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle; 19 Mart 2010 Cuma günü, Balıkesir Üniv. Nef Konferans Salonu'nda, 2 bölüm halinde Linux seminerleri düzenliyoruz.

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Klibi

Dee

16-19 Mayıs 2002 tarihinde Linux Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenmiş olan şenlikteki amatör kamerayla yapılan çekimlerden çıkan görüntülerden derlenen 6 dakikalık klip seminer.linux.org.tr adresinde download'larınıza amade. (43 MB)

Film, divx formatında. Sisteminizde yoksa, ilgili codec'i aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz : Linux için,Windows için.

İyi seyirler...