Internet`in Gücü: Beyaz Gölge Geri Geldi!

0
sundance
Bir dönemin efsanevi dizisi, bu ülkede 1970-1975 arası nesilden baskete heves eden hemen herkesin ilham kaynağı, Türk Basketboluna katkısı Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın bir kaç katı olan (en az :) Beyaz Gölge; basketbol üzerine en kapsamlı Türkçe içerik sağlayan batug.com`un kampanyası sayesinde bir kez daha TRT ekranlarında.

Bir müddettir bu konudaki kampanyayı ısrarla devam ettiren www.batug.com`cular, şimdi de dizinin hafta içi sabah 9:15`ten biraz daha iyi bir saate kayırılması için bir kampanya başlatmışlar. İşte gerçek Internet...

Görüşler

0
anonim
beyaz golge aslında basketbol denen bu surrealıst oyunu sevdırmek işlevinden cok bı lısede basket oynayan bı avuc gencın yedıklerı nanelerı annattıından mutevellıt ele alınmalıdır.Bı bolumunde coolıdge(kuuliç) hatunuyla kavga eder bu esnada takımdakı kısa sıpalardan bırı kıza ıs koyar ve ısı pısırırler.Meger kısa sıpa(ks) belsogukluu olmus daa onceden ve kıza bulastırmıs bılmeden.Kulıc hatunla barısıncada belsogukluu yerınde duramamıs zaten kuul olan içimize atlamıııışş.Ks koçun saglık dersınde annattıı belırtılerı kendının de belırttıgını cakıyo ve durumu sıp dıye annıyo.Beldeki sookluk kıza,kuliçle barışıncada kutlama sırasında herhalde kuuuliçe.Sora noluyo kuuliç durumu çakmasın diye alıyo onu bi fahişe arıyolar ısmarlıcam diyo(ooha)ve bulamıyolar koskoca kentte.Kuliçin hasta olduunu kuuliç bilmiyo fahişeden kaptın dicek kısa sıpa kendini kurtaracak hesapla.Sora herşey ortaya çıkıyo ve kuuliç ks yi affediyo(arkadaşlık işte buna denir boynuzu arkadaşın takarsa sorun yok demekki basketbol takımlarında diyo seyredenler ve basketten direk soguyo bizim vatan evlatları .:))Yani demem oki doru düzgün basket topu bile görünmeyen bi dizi.(antreman sonrası veya öncesi görüntüler var, action zamanları yok basket sevdirmek için zorlu kısmı atlamıslar sadece geyikleri çekmişler, heves edip antremana başlayan yurdum basketçileri tez vakitte bu spor dalından soğumuş diziyi seyrederek spor yaptıını düşünüp içini ferahlatmışlardır)Bu başarılı bi dizidir ama televizyonculuk açısından.Fakat allahtan dizi karakterlerini ideal seçmeyen akıllı elemanlar bugünlerde avrupa şampiyonasında çemberi tutturmaya çalışıyolar.Seçenler ise dizinin yeniden başlamasını kutluyolar.Sürçü lisan ettiysek affola.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

.tr Paylaşılamıyor

mrtksn

15 yıldır ODTÜ'den dağıtılan .tr uzantılı alan adlarının tescil hakkını Telekomünikasyon Kurumu devralmak istiyormuş.

Gerekçe olarak ise internet servis sağlayıcılarıyla ilgili yetkilendirmeler, denetlemeler ve numara tahsisiyle ilgili işlemlerin Kurum tarafından yapıldığını, internet alan adları konusunun da kıt kaynaklardan bir tanesi olduğunu, dolayısıyla bu konudaki yetkilendirmenin Telekomünikasyon Kurumu tarafından yapılması gerektiği gösterilmiş. Ancak asıl mesele 1 milyon doları geçen yıllık kar gibi görünüyor.

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

WebObject´i bilir misiniz ?

anonim

Apple in bir ürünü olan WebObjects $55.000 lık fiyatını 799$`a düşürdü, bu fiyatın içinde development ve deployment lisansı dahil etti. Developer´da 50 deployment da ise unlimited kullanıcı desteklemekte. WebObjects'le dinamik web sayfaları hazırlamaya yarayan bir uygulama sunucusu (PHP, Cold Fusion, ASP gibi). WebObjects uygulamalarını gene WebObjects uygulama sunucusu üzerinde çalıştırabilirsiniz. Oracle, Informix, Sybase, Progress ve Frontbase database serverlarla çalışmaktadır. WebObjects SunSolaris, HP-Unix, AIX ve MacOS X Server üzerinde koşmaktadır. Development ise MacOS X Server ve MS NT üzerinde yapılmaktadır. Detaylı bilgi için http://www.apple.com/webobjects/

Kredi Kartı Dünyasına hoşgeldiniz!

conan

Kredi kartlarıyla nispeten yeni tanışan ülkemizin, beraberinde getirdiği sorunları da bir kaç yıl içerisinde yaşaması kaçınılmazdı. Hele ki "Türk pratik zekası"nın en çok bulunduğu mekanda yani Türkiye'de yaşıyorsanız bu gibi sorunlarla karşılaşmanız gayet de mümkün. Hele ki bankalar hiç bir sorumluluk kabul etmezken ve de ne yazık ki yargı sistemimiz ağır işlerken bu konuda hakkınızı aramak kanımca hiç bir şekilde mümkün değil. Gelin size kredi kartı hırsızlığının Internet yönünden bahsedeyim azıcık.

Web Standartları ve Tarayıcılar

yuxel

Acid2 : tarayıcıların web standartlarına uyumunu test etmek için Web Standartları Projesi tarafından desteklenen küçük bir test sayfası.
Test tarayıcıların, HTML4, CSS1, PNG ve pek kullanılmayan Data URL desteğini deniyor .

E-Posta, HTML ve Gereksizlik Üzerine

sundance

E-posta, Internet'in belki de en çok kullanılan araçlarından biri. Taa ARPANET zamanlarından itibaren insanların haberleşmesi için kullanılan, daha sonra 70'lerin sonundan itibarense USENET vasıtasıyla çok daha geniş kitlelere ulaşan e-posta, hemen hepimiz için normal postadan daha önemli bir araç halini aldı.

Önceden tamamen text olan e-posta'lar, zamanla dosya naklini mümkün kılmak için attachment kabul eder bir hale geldiler. Uzun süre böyle devam ettikten sonra (bildiğim kadarıyla Microsoft'un bir hareketiyle) HTML e-posta kavramı geldi. Artık e-postamızda, süper html formatında yazılar, resimler, kimden geldiğini bile bilmediğimiz reklam bombardımanları ve katastrofik virüsler başgösterdi.

İyi de Laz'ın söylediği gibi "Şart midur ?"*