GTA1 ve GTA2'nin kodu açılsın!

0
sundance
Bir süre önce Rockstar Games, GTA1 ve GTA2'i Internet'ten serbest olarak indirilebilir hale getirmişti. Dahası GTA2, Windows Xp'de sorunsuz çalışacak şekilde de değiştirilmişti.

Bunun akabinde klasik oyun meraklıları da her iki oyunun kaynak kodunun açılması için bir kampanya başlattılar. Bu sayede hem GTA'lar için yeni modlar yazılabilecek, hem de GNU/Linux, BSD gibi ortamlarda da bu klasik oyunları görebileceğiz.

Ne diyelim darısı Starcraft'ın başına...

Görüşler

0
majesty
Umarım sonuç alırlar. :)

Starcraft için de fena olmaz hani!
0
Chriseba
Mantıklı bir çalışma, çünkü ne kadar GTA çıkarsa çıksın GTA2 bir klasiktir. Hele ki şu an Hamachi ile internetten bu oyunu oynayan oyuncu sayısı felaket. Karşılıklı oynanabilse süper olur...
0
Helplessness
Önce bekleyelim GTA4'ün traileri açılsın. Şunun şurasında 3 saat 33 dakika kalmış...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Brood War 1.08 Çok Şey Değiştirecek

sundance

Hala sabahlara kadar Starcraft`mı oynuyorsunuz ? `Aradan bir on yıl daha geçse bile bu oyun eskimez`diyenlerden misiniz ?

O zaman sıkı durun BroodWar 1.08 patch geliyor
Hem de inanılmaz özelliklerle... Daha sonra izlenebilen oyun kayıtları, oyun sırasında sesli chat ve daha birsürü şey

Starcraft 1.09 patch

ZINDIK

Blizzard Starcraft ve Brood War için 1.09 patch`i çıkartı. Game Replay ile ilgili problemler, Windows 2000 performans problemleri ve bazı ufak tefek hatalar düzeltilmiş. İlginen arkadaşlar www.blizzard.com dan bakabilirler...

Efsane Geri Dönüyor: Civilization III

anonim

Tüm zamanların en iyi strateji oyunu Civilization, üçüncü versiyonuyla Ekim ayı sonunda çıkıyor. Yapımcıları daha gelişmiş diplomasi, gelişmiş AI, gelişmiş kişiselleştirme araçları ve yeni zafere ulaşma yolları vaad ediyor. Amazon'daki tek bir yorum bile yeterince açıklayıcı: "5 stars just because Sid Meier is back and runnin' the show".

Warcraft 3 için beta testerlar aranıyorrr!!!

gatotkacha

Sonunda beklenen an geliyor!
Blizzard sonunda Warcraft 3'ü piyasaya sunmaya hazırlanıyor.
Uzun zamandır sürmekte olan proje için Blizzard 5.000 beta tester arıyor.
Ayrıntılı bilgi için: www.blizzard.com/war3/

Editör'ün notu: Bu testerlar ABD ve Kanada kullanıcıları için sadece ;-(

40 bin kişinin aklı bu oyunda

FZ

Warcraft oyunu için sabaha kadar kuyrukta bekleyenler, Türkiye'de nüfusu 40 bine ulaşan sanal bir âlemin vatandaşları. Bu oyunun kardeşi Starcraft, Güney Kore'de milli spor olmuş. Üniversitede ders diye okutuluyor, onunla ilgili dört TV kanalı var, biri devlet kanalı.