Gel Teskere

0
butch
Gel Teskere

Görüşler

0
Tarık
ahahah daha 6 ay vardı yahu ne vakit geçti onca ay :D umarız ki gittiğin yerde kendini john rambo sanan teğmen ve üsteğmenlerle karşılaşmazsın :) ben karşılaştım pek bir fena pek bir kaka durumlarla cebelleştim. pentatlon, 3,5,10 km tesisatlı tesisatsız tüfekli tüfeksiz ve yaylalar yaylalar. hayırlı teskereler...
0
auselen
google olmayınca tsk oldu demek.
0
urxalit
Güle güle git, hayırlısıyla güle güle gel. :)
0
FZ
Alice Harikalar Diyarında burada gördüklerimin yanında epey naif, sıradan ve dümdüz kalıyor. Her gün apayrı bir fantazi!
0
Tarık
Fakat o fantaziler dünyası insanı yorarken duruma göre acaip kafa boşaltır. hızlı tezkereler :)
0
FZ
Bir macera da böylece bitmiş oldu. :)
0
hcg
FZ'nin torunları tezkere alacak. Yeni kare gelmedi bir türlü. Bu okuyucu kare bekler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Son Kullanıcı

redogre

2001´in sonu ve Fazlamesai.net

butch

2001 yılının son düzlüğüne girildi. Artık fazlamesai.net ile ilgili bir sene öncesine ait verilere sahip olduğumuzdan geçen bir senenin sorgulamasını hep beraber yapabiliriz dedim. Hem belki bu vesileyle önümüzdeki yıl kitlemizi ve hitlerimiz nasıl büyütebileceğimiz konusunda bize yeni fikirler verebilirsiniz.

Garip Ama Gerçek

redogre

Türkiye´nin Seçimi ve Bilişim

elrond

Evet herkesin seçim sonuçlarını izlediği(?) bu anda internete bağlanıp FM' e haber yazma özverisini(!) gösteren Elrond' tan Turkiyenin seçimi ve bilişim altyapısı haberi ;-)
Evet anladığım kadarı ile WinTEL bu seçimlerde baskın olarak kullanılan bilişim altyapısı olmuş durumda.

5. Yılımız

sundance

Butch ile birlikte "Yahu bir site yapsak, bizim gibilere hitap eden" diye yola çıkıp, fazlamesai.net'in Internet camiası ile tanışmasının üstünden tam beş yıl geçmiş.

Bu süre içinde zaman zaman, "acaba kendimiz çalıp kendimiz mi oynuyoruz?" diye endişe ettiğimiz de oldu, hiç tahmin etmediğimiz ortamlarda "vaay sen Fazlamesai'den misin?" sorusuna maruz kaldığımız da.(bkz. Reina)

Üzüntüsüyle, sevinciyle ama çoğunlukla keyifle geçirdiğimiz bu beş yıl için bütün fazlamesai.net üyelerine çok çok teşekkürler. Hayal ettiğimiz ve çok daha fazlasını bize yaşattınız.

Bu yeni yılda Fazlamesai.net, Türkiye'de Özgür Yazılımlar ve Internet konusundaki duruşunu, yakında açıklayacağımız aktif projelerle de güçlendirecek.

Bu yolculukta bizi izlemediğiniz, bizle birlikte yürüdüğünüz için tekrar teşekkürler.