Son Kullanıcı

0
redogre

Görüşler

0
simor
Aha, birden yarın gidip sertifikamı alasım kalmadı :)
0
anonim
tanrı bizi ilklerden ve sonlardan korusun :) ben default kullanıcı olmayı tercih ediyorum :)
0
Tarık
Gayet iyi, ya aslında gülmesekte olur, biraz düşündürse taşlama vs. yapsa da gayet iyi oluyor. teşekkürler...
0
yilmaz
bugün bir fıkra okumuştum hatırladığım kadarıyla yazayım.

Bir M$ MCP askere alınır. Silah kullanma eğitiminde 100mt ileriye bir hedef konur ve ateş etmesi söylenir. Bütün şarjörü boşalttıktan sonda eğitim subayı hedefe bir tane isabetli atış bile yapamadın der. Bunun üzerinde MCP ikinci şarjörü takar parmağını silahın ucuna koyar ve ateş eder. Parmağı kanamakta olan MCP "silah gayet düzgün çalışıyor problem bu tarafta değil hedefte orayı kontrol edin" der.
0
MasuM_Ceylan
Selam arkadaslar.Araniza yeni katildim.Yilmaz fikra fena degildi :)
0
pvc
Evet komik oldugu söylenebilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sistem Yöneticileri Günü

FZ

Onlar çoğu kişi için görünmez adamlar. Bilgi işlem odasının soğuk koridorlarında gezen ve şirketin kesintisiz bir şekilde çalışmasını sağlayan insanlar. Ancak bir problem çıktığında hatırladığımız meçhul kahramanlar. Hâlâ tahmin edemediyseniz söyleyelim: Onlar Sistem Yöneticileri ya da çoğumuzun alışık olduğu deyişle SA veya SysAdmin ve bugün onların günü, 26 Temmuz Cuma günü resmi Sistem Yöneticisi Günü olarak belirlenmiş durumda.

364 gün boyunca takdir etmeyi çok fazla aklımızdan geçirmediğimiz bu insanlara bir günü çok görecek değiliz herhalde! Yeni bilgisayarları ağa ekleyen, yeni kullanıcı hesaplarını açan, sistem yazılımlarını kuran, virüslerin yayılmasını engelleyen ve her türlü soruyu (abuk sabuk olanlar da dahil) cevaplayan bu cefakâr insanların duygularını belki de en iyi bu karikatür yansıtıyor.

Bugün Sistem Yöneticinizin şirket için ne kadar çalıştığını düşünün ve ona bir hediye alın (olası hediyeler ve asla alınmaması gerekenlerin güzel bir listesini ilk linkten öğrenebilirsiniz), en azından bugünü duyurarak ona hak ettiği saygıyı gösterin.

fazlamesai.net'e soralım: Boyu mu işlevi mi? 30 inç monitörler ve diğerleri...

FZ

30" monitörler ile bilgisayardaki işlerinizde kayda değer bir verimlilik artışı sağlayabilir misiniz? Yahoo'daki bu başlıklı makale önemli bir soruya parmak basıyor.

Hazırlanan bir rapora göre [PDF], gerçekten de 30" gibi büyük bir monitör ciddi üretkenlik ve verimlilik artışı sağlıyor. Diğer yandan tek bir kocaman monitör yerine 2 ya da 3 monitör tercih edenler (2 x 17", 19" + 2 x 17", vb. konfigürasyonlar) ve bunun çok daha verimli olduğunu iddia edenler de mevcut.

Hamburgerimden Spyware Çıktı

butch

Fazlamesai'ye soralım: Do you seek ICQ?

sundance

15 Kasım 1996'da çıktığında kısa sürede fenomen olmuştu. Dört İsrail'li gencin ortaya attığı anında mesajlaşma sistemi ICQ, Internet'e bakış tarzımızı tek başına değiştirmişti. Öyle ki Internet'in e-mail, web, irc ve ICQ'dan oluştuğunu söyleyenler bile vardı.

Bu şaşırtıcı başarı kısa sürede en büyük Internet firması olan AOL'un para benim değil mi?® felsefesi doğrultusunda ICQ'u satın alması ile en başarılı startup satışlarından birine döndü.

Peki o ilk göz ağrımız ICQ nereye gitti?

Fm Kare

redogre

file