Fazlamesai Tayfası Kızılay´dan Bildiriyor...

0
parsifal
Fazlamesai.net ekibi sabah 07:00 itibariyle Ankara'ya ayak basmıştır. Gezip dolaştıktan sonra Kızılay'da bir çay bahçesine çöreklenip teknolojinin nimetlerini kullanmaya başladık.
İlk denememizi Palm Vx ile yaptık. Alınan sonuçlara göre fazlamesai.net Palm'da da gayet güzel gözüküyor. Şu an ise Nokia 6210 ve HP omnibook ile bu haberi sizlere ulaştırıyoruz.

Bilmiyenler için tekrar hatırlatalım. Bu akşam 18:30´da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi D Blok´da fazlamesai.net semineri var. Ayrıntılı bilgi: Linux.org.tr

Görüşler

0
anonim
ben bu aksam seminerdeydim ve gercekten cok uzucu bir goruntu ile karsilastim. Koskoca adamlar kalkmislar bize seminer vermek icin taa ankaralara gelmisler ama seminerde 15-20 kisi ya vardi ya yoktu. Ben buradan fazlamesai ekibine kendi adima ozur diliyorum.
ama sunu belirtmeden edemeyecegim ayni seminer yurtdisinda olsaydi hayatinda internete bile girmemis bir cok kisi dahi katilirdi.

sonra ankarada aktivite yok diyoruz. evet yok, olamazda bu gidisle...
0
anonim
biz fazlamesai.net tayfası olarak Ankara`ya gelmekten de, Linux Kullanıcıları derneğinin düzenlemiş oldupu seminere katılmış olmaktan da büyük mutluluk duyduk. Katılımın kaç kişi olduğunun da hiç önemi yok. Bizleri dinlemeye gelen ve sohbetimizde bizlere eşlik eden tüm eski ve yeni arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederiz, bir dahaki sefere buluşmak üzere..

Butch, Sundance, Parsifal, Larweda
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Güzel bir araba (Quicktime ile IP üzerinden canlı yayın)

anonim

Bilişim 2001`i gezerken gözüme 2 şey takıldı: 1`ncisi Türkiye`de özellikle IT sektöründe kriz filan yok, adamlar ucuza eleman çalıştırmak (ya da işten adam atmak) için krizi bahane ediyor, 2`ncisi ise bir araba, bu araba gerçekten ilginç idi, bir canlı yayın arabası idi arabanın diğer TV`lerdeki canlı yayın araçlarından tek farkı bu araba IP yani internet protokolü üzerinden canlı yayın yapıyordu. Biraz inceledim ve detaylı bilgi sahibi olmaya calıştım ve hayretler içinde kaldım, neden mi fikir acayip güzel ve hiç de zor bir olay değildi yani böyle bir araba yapmak öyle çok büyük teknik bilgi gerektirmiyordu.

Luminocity

cbc

OpenGL tabanlı bir pencere yöneticisine eklenen yay tabanlı modellenmiş pencereler ve ötesi. Geleceğin pencere yöneticisi karşınızda: Luminocity

Hi! How are you?

musshani

Son günlerde Internet üzerinde dolaşan ve hızla yayılan bir virüs tespit edilmiştir. Eğer içinde; " Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks " metni geçen bir e-posta alırsanız, eklerini açmadan acilen silmenizi önemle tavsiye ederim.
Hızla yayılan ve W32.Sircam.Worm@mm olarak adlandırılan bu virus, gelen e-posta içinde bulunan ekli dosya açıldığında açan kişinin bilgisi dışında e-posta programının adres defterinde bulunan tüm e-posta adreslerine farklı konulu ekli dosyalar göndererek yayılmakta ve yayılırken de kullanıcının bilgisayarında bulunan şahsi dosyaları da 3. şahıslara göndermektedir.
Hergün , farklı yöntemlerle yayılan yeni ve farklı virusler ortaya çıktığından bilgisayarınızda anti-virüs / güvenlik programı kulllanmanızı eğer halihazırda kullanıyorsanız bu programı sürekli güncellemenizi ve internet üzerinden e-posta yolu ile yayılan virüslerden korunmak için tanımadığınız e-posta adreslerinden gelen mesajları açmamanızı ve e-postalar içerisinde gelen ekli dosyaları virus taramasından geçirmeden okumamanızı önemle tavsiye ederim.

`Bilgisayar Bilimleri'nin Başarısı´ ya da `Kaplanın Çizgilerinin Oluşumu´

butch

Bilgisayar Bilimleri'nin aslında masamızdaki (ya da cebimizdeki) küçük makineyle sadece dolaylı bir bağı var. Temel ve geniş bir bilim alanı. 60 dakika içinde felsefeden cinsiyete, cinsellikten siyasete, sosyolojiden tarihe ve nihayet kaplanın çizgilerine varan bir yolculuk yapacağız. Sizi şaşırtacak en az bir şey öğreneceğinizin garantisini veriyoruz.

İşte Sosyal Sorumluluk Projesi Böyle Olur

butch

"İnsanlara toplumsal inisiyatifin gücünü ve eğer istenirse büyük sponsorluklar olmadan, birtakım şirketlere gereksiz ve fahiş paralar kazandırmadan, gençlerimizi belli markalara esir etmeden ve vizyonlarını kısıtlamadan, dünyanın kültür ve entelektüel mirasından faydalanarak bir şeyler üretilebileceğini göstermek istiyoruz."

Emre Sevinç ile Çocuklara Bilgisayar Projesi üzerine yapılan röportajın devamı turk.internet.com'da.