Facebook'u Türkçe yapan Firefox eklentisi

0
anonim

Görüşler

0
koraypeksayar
Çok güzel !

Gayet başarılı, birkaç eksiği olsa da...
0
MysteRy
deneyeceğim... inş.güzeldir..:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yahoo da bi yere kadar...

ftaski

En sağlam altyapılardan birine sahip nerdeyse hepimize aşina Yahoo'nun mail servisi 4 haziran 2001 00:43 itibariyle servis veremez hale gelmiştir:
"Temporary problem accessing your mailbox. We sincerely apologize for the inconvenience. The problem with your mailbox has now been logged, and we are working to restore your access. Thank you for your patience.
Privacy Policy- Terms of Service - Guidelines Copyright © 1994-2001 Yahoo! Inc. All rights reserved. "
Yahu da bi yere kadar.

WhatsApp, Signal, BlackBerry Messenger ve Diğerleri: Hangisini Kullanmalı? Neden? #3

Zakkum

Bu yazıdaki değerlendirme ölçütlerinin en başında “güvenlik” geliyor, işlevsellik ve kalite ise daha sonra ama elbette önemliler. Kullanıcı bilgileri üzerinden para kazanma, gözetleme ve kötüye kullanma mekanizması olduğu sürece değerlendirme açısından güvenliği her zaman ilk sıraya koymak durumundayız. Güvenli derken neyi kastediyoruz, bunu açmamız şart.

Yalnızca anında mesajlaşma için değil...

Frontbase, denenmesi gereken bir database server

anonim

Danimarkalı bir firma tarafından bizlere sunulan Frontbase gerçekten denenmesi gereken bir database server. Development lisansı bedava olan bu database server yazılımının en pahalı lisansı $15.000 civarında, Oracle database serverla yaptığınız hereşeyi bu yazılımla da yapabiliyorsunuz adresi ise http://www.frontbase.com

RÜTÜK unveils the Domin@tion v.1.0

Evil_Empire

Hiç RÜTÜK yasasının arkasında bir komplo teorisi olabileceğini düşündünüz mü? Büyük medya kuruluşlarının hükümetler üzerinde ne gibi yaptırımlar uygulayabileceğini tahmin edebiliriz. BÜYÜKLER, bulundukları yere, büyük yatırımlar yaparak ulaşmışlardır. Genelde bu büyük yatırımları yaparken, uzun vadeli krediler, hükümette söz hakkı, kamu gücü vb. çıkarlarını gözetmişlerdir.

Hükümetler, reklamların ürünüyse ve reklamı medya yaparsa. Halk medyanın tek bir haberiyle gaza gelip, tek haberiyle sakinleşebiliyorsa. Medya kartelinin, alternatif ortamlara bakışı ne kadar ılımlı olabilir? RÜTÜK tüm medyadan sorumlu, sorumsuz değil midir? Meclistekilerin hepsinin bir gazeteci dostu olduğunu varsayarsak, RÜTÜK üzerinde medyanın gücünü tahmin edebilir miyiz?

Ne dersiniz BÜYÜK balık her zaman küçüğünü yutar mı?

Not:yukarıdakı yazının gerçekle ilgisi yoktur ve kişi ya da kuruluş isimleri uydurmadır(!)

`Satranç´ta Yenilmek İsteyenlere

sundance

Seti@home ve diğer dağıtık bilgisayar projelerinden sonra ilk defa mesaj kaygısı olmayan ;) bir dağıtık bilgisayar gridi; www.chessbrain.net

Amaç malum 200 lü yıllardan beri oynanan Satranç oyununu en iyi şekilde oynayabilecek bir sistem kurmak.

Yakın zamanda büyük ustalar ile bu gridin maçını göreceğimiz kesin, siz ne dersiniz bir denemeye ?