Yahoo da bi yere kadar...

0
ftaski
En sağlam altyapılardan birine sahip nerdeyse hepimize aşina Yahoo'nun mail servisi 4 haziran 2001 00:43 itibariyle servis veremez hale gelmiştir:
"Temporary problem accessing your mailbox. We sincerely apologize for the inconvenience. The problem with your mailbox has now been logged, and we are working to restore your access. Thank you for your patience.
Privacy Policy- Terms of Service - Guidelines Copyright © 1994-2001 Yahoo! Inc. All rights reserved. "
Yahu da bi yere kadar.

Görüşler

0
anonim
Yahoo her şeye rağmen en iyi servis...
0
tongucyumruk
İşte FM'nin "Tarihte Bugün" özelliğini bu yüzden seviyorum. Yıl 2001. Yahoo en başarılı Webmail hizmetini verirken bir yandan Hotmail ile mücadelede. Yanılmıyorsam mail kotası 5mb civarında ki bu Hotmail'in 2.5 katı gibi birşey ediyor.

Google henüz sadece bir arama motoru. GMail gibi şeylerin veya Ajax'ın ise adı bile yok ortalıkta. Henüz insanlar MSN Messenger veya Google Talk değil birincil iletişim aracı olarak ICQ kullanıyorlar. Woody henüz "testing" ve ben Mandrake kullanıyorum. Outlook Express'te yaşadığım sorunların ardından masaüstü sistemi olarak GNU/Linux'a geçme kararımı vermişim, maillerimi KMail'e aktarıyorum. 2001 yazı ve hava çok, çok sıcak...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

8. Türkiye`de Internet Konferansı

FZ


8. TURKİYE'DE INTERNET KONFERANSI
4-6 Kasım 2002
Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi
İstanbul
AKTİF KATILIM ÇAĞRISI


Türkiye'de Internet ile ilgili grupları bir araya getirerek Internet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, Internet teknolojileri aracılığı ile toplumsal verimliliği artırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla, daha önce ilk altısı yapılan, ulusal boyutta bir konferans düzenlenmiştir.

Clixpy ile kullanıcıların neler yaptığını gerçekten görün

wizzyfx

Geçtiğimiz hafta yayına giren Clixpy ile, web sayfanıza küçük bir javascript kodu ekleyerek kullanıcıların sitenizdeki tüm hareketlerini kayıt altına alabilirsiniz.

Internet'in sahipleri

auselen

Başlık sansasyonel fakat "Asia Green IT System Bilgisayar San. ve Tic. Ltd. Sti." da kim?

http://www.iana.org/domains/root/db adresine denk gelince merak ettim, biraz sed ile güreşip aşağıdaki listeyi oluşturdum.

$ curl -s http://www.iana.org/domains/root/db | xmllint --html --xpath "//table/tbody/tr/td[1]/span/a|//table/tbody/tr/td[2]|//table/tbody/tr/td[3]" - 2>/dev/null...

Internet Erişimi: DialUp - ADSL - Kablo - Superonline Skyrunner vs. ?

larweda

Son günlerde hepimiz bir taşınma/yer değiştirme olayı yaşadığımız için hep beraber internet bağlantısı alternatifleri araştırmaya giriştik. Aslında ortalıkta envai çeşit (dial-up, leased line, ADSL, ISDN, X25, uydu) alternatif olmasına karşın bir de acı bir gerçek var ki, Türkiye'de hiç bir uygun (hızlı, makul fiyatlı, stabil) internet bağlantı alternatifi yok! Burada olan alternatifler hakkındaki düşüncelerimi paylaşıp, tüm FM dostlarının da düşüncelerini ve tecrübelerini öğrenmek isterim:

rainbow9 - web tabanlı web geliştirme laboratuvarı

anonim

Rainbow9, Javascript,CSS ve HTML dilleriyle web arayüzü geliştirenler için yapılmış, açık kaynaklı bir laboratuvar uygulamasıdır. Rainbow9 ile geliştiriciler pratik biçimde deney/derleme işlerini arşivleyebiliyor, isterlerse çalışma grubu oluşturarak projeyi eş zamanlı yönetebiliyorlar. Rainbow9, aynı zamanda kod tamamlama ve javascript tabanlı eklenti desteği gibi özelliklere de sahip, kullanmaya başlamadan önce tanıtım videosunu izlemekte fayda var.