Cevahir Migros'ta Küfürbaz Kiosk!

0
FZ
http://tannu-tuva.blogspot.com/ adresinde belgesi ile mevcut! ;-)

Uzaktan bakınca her şey sıradan görünüyor:


Ama yaklaşınca her şey meydanda, birinin kafası fena bozulmuş, Log Off A...:

Görüşler

0
cubic-meter
iyi de, aşağıdaki resmin üstteki bilgisayara ait olduğu belli değil ki. resimden bir şey anlaşılmıyor. bence yayınlamadan önce kontrol edilmeliydi.saygılar.
0
FZ
İçiniz rahat olsun, güvenilir kaynaklardan edindik bilgiyi ;-)
0
salihdb
JPG ile sıkıştırılmış ama büyütünce ve biraz histogramla oynayınca harfler seçiliyor. Sizin için büyüttüm ama daha fazla bozulmasın diye PNG kayıt ettim:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
0
FZ
FM'ye yakışan bir yorum olmuş ;-)

Teşekkürler.
0
conan
Dikat mahkeme karari ile engellenmesin FM :P
0
some_plus
ayıp etmek gibi olmasın ama
bunu fotoğrafları çeken kimsenin eğlence olsun diye bu olayı yapmasıda bir ihtimal : )
0
FZ
Ayıp etmişsiniz. Fotoları çeken bizzat tanıdığımız, güvendiğimiz bir arkadaşımız.
0
charissma
Barkod okuyucular Windows mu kullanıyormuş? UFO gören masum köylü olmayalım?
0
Betelgeuse
O barkod okuyucuları ithal edip satan ve bunlarla kullanılacak yazılım çözümlerini üreten şirketler kargadan başka kuş windowstan başka işletim sistemi bilmedikleri için o sistemler de windows kullanıyorlar malesef.
0
Tarık
Benim bildiğim kadarıyla migroslar windows kullanmıyorlar. Zira şimdi 3 senedir anadolu yakasında birçok migrosta çalışmış ve benim biraz bilgilendirdiğim bir arkadaşıma sordum durum ne olabilir diye. Şu an sistemlerinin Turbo Linux olduğunu vurguladı. Hata ve yamulma varsa affola...

saygı sevgi bol gnu/linux hack li günler efenim... c ile kalın.

0
baRRacuda
Migrosun tamamında nasıldır bilmem ama; migros kasalarındaki, müşteriye o an barkodu okunan ürünün fiyatını ve kampanyaları gösteren aparatların birini boot olurken görmüştüm, tux oturmuş bana bakıyordu, alttan linux açılış mesajları akıyordu... Yani en azından bu dediğim yerlerde linux kullanıyor migros.
0
okanari
Migroslardaki kangurum kiosklarında Windows var. Ben 2 ayri Migrosta kullandım Internet Explorer mesajları ile karsılaştım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kendi Siteni Kendin Kapat

anonim

Birçok siteye Türkiye'den erişimin yasaklanması gün geçtikçe daha çok internet kullanıcısını rahatsız ediyor. Bu konuda daha fazla kişiyi bilinçlendirmek amaçlı başlatılan bir kampanya ile herkes kendi sitesini kendisi kapatıyor. 20 Ağustos Çarşamba gününe kadar sürecek kampanya detaylarına buradan ulaşılabilir.

Bedavacılık, GPL, Efsaneler, Hurafeler

anonim

Barış Şimşek'in blogunda dolanırken çok ilginç bir yazıya denk geldim. Başlık "Bedavacılık, GPL, Efsaneler, Hurafeler"

http://www.enderunix.org/simsek/

Oldukça uzun ve etkileyici. Biraz insafsızca eleştirmiş ama doğruluk payı da yok değil.

Sanırım opensource geliştirmeden önce tartışacağımız çok konu var.

Avrupa Hareketi 2002

FZ

Burada konu ile ilgili çok fazla politik detaya girmeyeceğim, güncel medyayı takip edenlerin zaten gündemindeki en sıcak konulardan biri Avrupa Birliği.

Benim vurgulamak istediğim Avrupa Hareketi 2002 web sitesi. Somut ve önemli bir hedefe yönelik bu site, bu tip bir iş için Internet teknolojilerinin ne kadar güzel kullanabileceğine dair çok güzel bir örnek.

Sitenin tasarımı gayet güzel, sade, içeriği gayet kolay ulaşılabilir, iyi bir şekilde bilgilendirici ve yönlendirici, ayrıca kaydolmak da gayet kolay. Bu bakımdan Internet ya da AB ile ilgilenen herkese bu siteye bir göz atmasını tavsiye ediyorum.

ÖSS Başvuru Sistemi Değişti! Yine e-devlet...

jfever

Geçtigimiz günlerde fm'de e-devlet stratejileri konuşuluyordu ve bugün bir haber gözümün içine battı. Bu kadar mı olur dedirten haberimiz şöyle..

Neden 10 trilyon? Neden randevu sistemi? Ve takip eden bir sürü neden..

DERİNKUYU`da HalfLife!

kuzen

Sevgili arkadaslarım ben askerlik gorevimi icra etmek icin NEVSEHİR - DERİNKUYU ilçesindeyim. Şu an kendi halinde bir Internet kafeden size bu haberi gönderiyorum. Garip olan, anadolunun bu ücra kasabasında bile gerek yazılımı gerekse donanımı benden hatta sizden (Ed. dur orda!) daha iyi bilen gençler, half-life/counter strike`ı kıvılcımdan emreden iyi hatta çok daha iyi oynayan 10-11 yaşında köylü çocukları var. Bu da ne demek? Para kazanmak için acele edin, yoksa bir iki seneye kadar ne adam gibi para kazanabileceksiniz bu işten, ne de oyun oynayacak bir yaşantınız kalmayacak.....

Kendinize iyi bakın.......(Ed. Sende kendine iyi bak, Half Life öğrenmeden de gelme askerden ;)