Bu yılbaşı hediyeler Bill amcadan!

0
anonim
Microsoft küçük bir yarışma düzenlemiş. Vista'nın Amerikadaki çıkış tarihini bilen kişileri ödüle boğuyor :P

Birinciye, ürünün çıkış tarihindeki etkinliklere davetiye veriliyor ve masrafları karşılanıyor. (konaklama 4 yıldızlı otelde). İkincilere, üçüncülere,dördüncülere yepyeni bir XBOX360.
Hepinize kolay gelsin. Yarışmaya katılmak için buraya.

Bir AGAINST TCPA üyesi olarak size bir de yarışmaya katılmadan önce şu incelemeyi okumanızı tavsiye ediyorum.http://www.bentuser.com

Kaynak: http://www.osnews.com/

Görüşler

0
ttk
Adâlete bak, birinciden sonrakilere ep aynı hediye :)
0
kocak
Dört yıldızlı otelde konaklama?! Microsoft maddi sıkıntılar içerinde galiba. :)
0
hayalci
Yok size hediye mediye :)
"Due to domestic gaming laws the Contest is open to legal residents of Belgium, Croatia, Denmark, Finland, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Norway, Pakistan, Poland, Portugal, Romania, Spain, Switzerland, UK who are 18 years of age or older."
0
kocak
Ayrımcılık yaptığı için Microsoft'u mahkemeye verebilir miyiz acaba? :P
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Mahremiyetimiz pamuk ipliğine mi polise mi bağlı?

FZ

Son günlerde bazı haberler Türkiye'de Internet ve özellikle Internet kafeler ile ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bugün bir Internet kafe işletmecisinden aldığımız bilgiler ise hayli enteresan. Kafesi polisler tarafından ziyaret edilen işletmeci emniyet genel müdürlüğüne çağrılıyor ve tüm bilgisayarlardaki tüm iletişimin "sniffer" tabir edilen programlarla dinlenip kaydedilip bunun emniyete raporlanması gerektiği söyleniyor.

Fazlamesai forumları açıldı...

sundance

Evet millet yanlış okumadınız. Israrla beklediğiniz, çıksa da taklitlerinden sakınsam dediğiniz, Fazlamesai forumları açıldı.

Serbest Yazılım'dan Retro Platformlara, Felsefe'den Oyunlara bir çok konu altında artık çok daha rahat ve keyifli tartışabileceğiz.

Bütün yapmanız gereken söz konusu adrese gidip üye olmanız. Hadi bakalım flameler başlasın...

Not: Bu (ve daha birçok) konuda Fazlamesai ekibine verdiği destekten dolayı Roots.gen.tr biraderime teşekkürü bir borç biliriz ;)

Yılbaşı Hediyesi

redogre

Dünyadaki Yerimizi Bilelim

FZ

Güzide site Lambda the Ultimate'i gezerken yaptıkları bir haritayı gördüm, FM'nin nesi eksik dedim.

frappr.com sağolsun yepyeni bir maymunluk sistemini 37 saniyede hayata geçirmek mümkün ve böylece artık FM de dünyadaki yerini aldı FM haritası ile.

Not: Kendinizi kaydederken, zip kod mu yok ki benim ABD usülü zip kodum diye telaşa vermeyin ortalığı hemen altındaki Not in the US? Click Here linkini tıklayın, hayatın tadını çıkarın...

Mozilla Dükkan Kuruyor

vst

Mozilla Vakfı şirket kurmaya karar verdi. MozillaZine'de de duyurulan haberin ardından, vakfın şirket kurma fikrinin sebepleri de ortaya çıktı: