Bant genişliğini çalana, yaratıcı bir ceza!

0
sundance
ZDNet'in yazarlarından biri, makalesinde bahsettiği X-Box'ın resmini sayfaya koymak yerine, Internet'ten bulduğu bir sayfadan linklemiş.

ZDNet'in trafiği malum, sözkonusu sitenin sahibi de bir anda bu kadar yoğun bir trafikle karşılaşınca durumu araştırma gereği duymuş ve bir bantgenişliği hırsızlığı ile karşı karşıya olduğunu anlamış. Genelde yapıldığı gibi şikayet etmek yerine, sözkonusu yazarın fotoğrafını uygunsuz bir fotoğrafa montajlayıp, linklenmiş olan X-Box resmi ile değiştirmiş.

Görüşler

0
bahadirkandemir
Dugg!
0
FZ
İntikam soğuk yenen pek bi teknolocik yemektir hesaabı :)
0
anhanguera
hahaha supper!
0
anonim
budur...
0
sefalet
:) madara etmenin anlamı bu olsa gerek.
0
HungryMind
Site sahibi yazardan daha kurnaz çıkmış ama bence adam intikamını alırken fazla abartıya kaçmış.
0
elrond
Allah allah garip olan madem çalacaksın band genişliğini, geniş olan bir yerden mesela xbox.com' dan çalsana be adam; orda istemediğin kadar resim var. Kimsenin de ruhu duymaz. Ne işin var garibanın bandgenişliği ile. Az bile yapmışlar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Zoho çözümü Microsoft Office karşı başarılı olacak mı?

anonim

Zoho yeni Web 2.0 furyasına eklenen isimlerden birisi. Şimdilik çok başarılı gidiyor. Microsoft Office alternatiflerinin arttığı günümüzde Zoho en iyi online çözümlerden birisi olma yolunda. Google Office'e göre bir sürü artısı olmasına karşın aradığı parasal gücü de yakalaması lazım. Zoho sizce tutacak mı?

GreaseMonkey: Maymunun Gözü Açıldı

FZ

Bugüne kadar pek çok Firefox eklentisi ile, "plug-in"i ile karşılaşmıştım ancak hiçbiri beni GreaseMonkey kadar heyecanlandırmamıştı. Hiçbirini bu kadar güçlü bir araç olarak görmemiştim. Hiçbiri benim gibi bir programcıya çok fazla hitap etmemişti. Hiçbirinin bu kadar fark yaratacağını düşünmemiştim.

Çalıntı laptoplara sınır (ya da biri bizi gözetliyor)

mentat

ÇALINTI ve kayıt dışı cep telefonlarını kullanıma kapatarak, hırsızlıkların önüne geçen hükümet, şimdi de son dönemde yaygınlaşan dizüstü bilgisayar (laptop) çalınmasına karşı yeni bir uygulamayı devreye sokmaya hazırlanıyor. Cep telefonlarını denetime alan yasanın mimarı olan AKP Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu'nun hazırladığı yasa tasarısında çalıntı ve kayıt dışı dizüstü bilgisayarlar kara listeye alınacak, MAC numarasından takip edilecek ve internet kullanımına kapatılacak. İnternet servisi sağlayan firmalar, yeni yasa ile bunları takiple yükümlendirilecek. Haberin devamı hurriyet.com.tr'de.

Yorum: Haberi okur okumaz tüylerim diken diken oldu. 1984'e dönüyoruz yavaş yavaş..

Gerici Bankalar!

sundance

Ben bu geri kafalı, geri teknolojili ve geri zekalı (rolü yapan) bankalardan bıktım...

En son Parsifal, saygıdeğer YapıKredi Bankası Beşiktaş şubesi hesabındaki 10 milyon tl`yi Taksim şubesinden çekmek istediğinde 3,5 milyon tl masraf almakla tehdit edildi!!!

Şahsen bankaların bize uyguladığı bu faşizan `masraf` politikalardan bana gına geldi, ve aklı başında bir vatandaş olarak bu akıl dışı uygulamalar yüzünden kendimi aşağılanmış hissediyorum.

Türk Telekom´dan ISS´lerin kamuoyu yaratma çabalarına cevap

sidar

Türk Telekom, fazlamesai'de de henüz çıkan portal yasaklama ve icq forward haberinde de konu olan ISS'lerin kamuoyu yaratma çabalarına bir cevap yazmış. Yorumsuz olarak sunuyoruz.

url: http://www.telekom.gov.tr/DUYURU/duyuru.htm