9 Mart Penguen Kahvaltısı

0
kocak

Bahar geliyor, penguenler kahvaltıda buluşuyor.

Daha önce Ankara Saklıbahçe'de yapmış olduğumuz kahvaltı etkinliğimize yeni bir buluşmayla devam ediyoruz.
Buluşma yerimiz "06 Cafe&Patisserie [1]".(Saklıbahçenin hemen karşısı). 9 Mart Pazar günü saat 10:30-14:00 arası buluşuyoruz. Eğer bu etkinlikte siz de bizimle birlikte hoş vakit geçirip, iş ya da okul stresinden biraz olsun uzaklaşmak isterseniz bize katılın. Gelmek isterseniz bize e-posta atmanız [2] ve gerektiğinde size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizi (telefon numaranız) göndermeniz yeterlidir. Lütfen geleceğinizi, genel sayıyı bilip rezervasyon yaptırabilmemiz için bildiriniz.
Kahvaltıda görüşmek üzere.

LKD - Penguen Çalışma Grubu

[1] http://tinyurl.com/22exne
[2] penguen@linux.org.tr

Görüşler

0
anonim
Haritaya bakınca pek belli olmuyor ama, toplantı yeriniz AKPARTİ nin karşısında TİVMAŞ'ın yanında yer alıyor. Yani oraya gitmek isteyenler AKPARTİ binasına bakarak TİVMAŞ ın yanına gidecekler :D
Bir Ankaralı olarak Ankaralı gibi yol tarif etmiş oldum ama umarım yanılmıyorumdur.
0
kocak
Haritada biraz sağ alt köşede kalmış ama Armada Alışveriş Merkezi net bir şekilde görülüyor. Armada'nın önünde inip hemen yanındaki yolu takip ederseniz tarife uygun bir şekilde ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Nessus Zayıflık Tarama Sistemi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü, zayıflık kavramı ile Nessus yazılımı üzerinde Zayıflık Tarama Sistemlerinin mimarileri anlatılacak. Nessus zayıflık tarama sisteminin özellikleri, kurulumu, yapılandırılması, örnek taramalar ve rapor incelemeleride seminerin alt başlıkları. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'daki seminer saat 18.30'da başlayacak.

Atölye Çağrısı: Ağlı Bilgi Görselleştirmesi

butch

Gelecek hafta Burak Arıkan tarafından İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek ve epey yoğun pratik uygulamalar geliştirmeye dair tekniklerin aktarılacağı bu atölye çalışması karmaşık ağ modelleme, görselleştirme, ve anlamaya odaklanmaktadır. Gündelik hayattan politikaya, iletişimden ulaşıma, sanattan ekonomiye kadar sayısız alanda ağlı yapılarla karşılaşıyoruz. Bu karmaşayı gözlemleyip görselleştirmek daha önce farkında olamadığımız yeni bilgiler keşfetmemizi sağlıyor.

7. Geleneksel Programlama Yarışması - ODTÜ

FZ

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu diyor ki: Ülkemizde programlamacılığın gelişmesine, GNU/Linux'un yaygınlaşmasına ve bilgisayar bilimcilerini bir araya getirmeye katkıda bulunmak, eğlenirken öğrenmek ve kazandırmak için yarışmamız üzerine düşen görevi başarıyla gerçekleştiriyor.

Bu sene yedincisini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza katılım hiç zor değil. Tek yapmanız gereken ön eleme sorularını çözerek 15 Nisan 2004 günü saat 23:59'e kadar bize göndermek. Sorular üzerinde istediğiniz kadar düşünebilirsiniz. Çözüm yolunu bulduktan sonra yazacağınız C veya C++ dillerindeki programınızı sınayarak bize gönderebilirsiniz. Üstelik başvuruda bulunmak için tüm sorulara çözüm bulmak zorunda değilsiniz.

İstanbul Sendikalı Bilgi Üniversitesi Açık Hava Dersleri I

anonim

İSTANBUL SENDİKALI BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
YAZ OKULU PROGRAMI
AÇIK HAVA DERSLERİ-I


Dersin Adı: “Nasıl Bir Bilgi?”
Dersin Kodu: Sendika 101
Dersin Tanımı: Nasıl Bir Bilgi? sorusundan, üniversite “aslında” nedir, ne olmalıdır sorusuna uzanan tartışmaların yapılacağı bir ders. Derse hesap makinesi, kâr/zarar cetveli, bilanço, performans ölçme anketi, fizibilite raporu getirilmesi yasaktır. Bu derste görülebilecek tek yasak da budur!

Katılımcılar: Murat Belge, Murat Paker, Nazan Aksoy, Erol Katırcıoğlu

Postfix E-posta sunucusu, SPAM ve Virüs Filtreleme

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Postfix E-posta sunucusu, SPAM ve Virüs Filtreleme" isimli seminer 18 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.