2005 Yılının En İyi 100 Ürünü

0
Skeleton
PC World 2005 yılının en iyi ürünlerini seçmiş. Listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
Challenger
Bu listeye bu kadar çok özgür yazılımın girmesi ne kadar da güzel.
0
St
Google, Apple ve Mozilla Foundation almış başını gitmiş. Microsoft'u da buralarda görmek istiyoruz artık (Media Player 10 demişler de, ne gibi bir artısı var ki? Bsplayer ve Winamp dışına çıkmadığımdan bilmiyorum)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet Radyoları kapanma tehlikesiyle karşıkarşıya!

conan

U.S. Copyright Office, "Copyright Arbitration Royalty Panel" (CARP) önerilerine gore, 21 Mayis'ta internetten yayın yapan radyolardan ücret alınması şeklindeki bir yasayı görüşüp karara bağlayacak. Eğer bu karar ücret alınma yönünde olursa bir çok net radyo kapanacak gibi gözüküyor. saveInternetRadio.org adresinde bu duruma karşı bir kampanya başlatılmış durumda. Aynı sitede yapılan bir hesaba göre ise saatte 15 şarkı çalan ve bir dinleyicisi olan bir radyonun yıllık ödemesi gereken ücret 184$ ($.0014 x 15 x 24 x 365 = $184). 100 dinleyici ile bu rakam 18.400$a çıkıyor. Bu ücret de bir çok radyonun sesini kesmeye yeterli gibi gözüküyor. \r\r \r\r

Sesimizi duyurmak ve de karşı çıkmak istiyorsak http://www.saveinternetradio.org/ adresinden kampanyaya katılabiliriz.

EeePC Türkiye'de!

butch

Asus web sitesinde yapılan bu duyuruya göre EeePC 24 Mayıs tarihinden itibaren satışta olacak. Yapılan duyuruda yer almamasına rağmen EeePC 900 (20G 8,9") modeli de bazı online satış mağazalarında önsiparişle satışta görünüyor.

Bir kahraman

ganzo66

Hyoichi Kohno Dünya vatandaşı. Gezgin. Bisikletle dünyayı dolaştı, Yukon Nehri'nde rafting yaptı, McKinley Dağı'na tırmandı, Los Angeles'tan New York'a yürüdü. Amacı Kuzey Kutbu'ndan ülkesi Japonya'ya ulaşmaktı. 'Küresel Isınma'nın etkisiyle incelen buzlar geri dönmesine izin vermedi. 43 yaşında, yolculuğunun 670. kilometresinde buzun kırılması sonucunda düştüğü kutup sularında öldü. "Macera, kişinin hayatını savurup atması değil, olduğu yerden bir adım ileriye gidebilme cesaretini göstermesidir." www.reachinghome.org

Commodore 64 Orkestrası Eylül 2006'daki Konser İçin Provalara Başladı

FZ

C64 Orkestrası, Eylül 2006 tarihinde verecekleri konser için provalara başladı.

Orkestranın prova videolarından birini buradan izlemek mümkün.

2001'de piyasaya sürülen bir yazılım(!!!)

maat

Sabahleyin ofiste bir arkadaşım ülkemizin ulusal bir gazetesinde yer alan ve biz bilgisayarcıların ilgisini çekebilecek bir linke tıkladı. Bolca resimli,yazılı kısmı geçtikten sonra bu güzel kısma geldiğinde yüzümüzde acı birer gülümseme belirdi. Bizce herkes 2001 yılında çıkan bu yazılımdan haberdar olmalı dedik :) Tabi bu noktaya gelmeden verilen bilgilerde başka güzellikler(!) de mevcut.