17-18 Nisan Etkinlik Programı

0
butch

Görüşler

0
aircanada
labda yapılan oturumlar için bilgisayarlar yeterli oluyor mu yoksa kendi bilgisayarımızı getirsek daha mı iyi?
0
hcg
Atölyelerde bilgisayar sayısına bağlı olarak önkayıt durumu var. Eğer önkayıt yaptırıp onay aldıysanız bilgisayar getirmenize gerek yoktur. Lablardaki bilgisayarlara eğitim için gereken paketler kurulmuş olacak. Kendi bilgisayarınızı getirirseniz bir de paketlerin kurulumuyla falan uğraşmanız gerekebilir.
0
aircanada
önkayıt için herhangi bir link veya bilgi görmedim bilgilendirirseniz sevinirim.Bide dediğiniz gibi boşu boşuna bilgisayara kurmakla uğraşmayalım.
0
hcg
Pardus atölyesi için şenlik programında link var ama kayıtlar dolmuş. Diğer atölyeler için şenlik günü kayıt masasında önkayıt alınacak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Eskişehir'de Java Günü

anonim

Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi, Sun Microsystems, Java Teknolojileri Derneği, Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü işbirliğiyle Sun Microsystems ve Java Teknolojileri Derneği'nin düzenlemiş olduğu üniversite turlarının bu seferki durağı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. 8 Aralık 2005 günü Prof. Dr. Suat Mirza Konferans Salonunda düzenlenecek etkinliğe katılım Ücretsizdir !!!

Detaylar icin eskisehir.tbd.org.tr

7. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

oguzy

Her yıl geleneksel hale gelen Linux ve Özgür Yazılım Şenliği bu sene "şenlik" tadında İzmir'de gerçekleşecek. Tüm Linux severler ve ilgililer davetlidir.

Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü @ Yeditepe Üniversitesi

mustafassf

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak bu sene ilkini 8 Nisan'da düzenleyeceğimiz "Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü" adlı etkinliğimiz, "Açık Kaynak", "Özgür Yazılım" gibi terimler hakkında, bilgilendirme ve bilinçlendirme, bilgisayar okuryazarlığını artırma amacıyla gerçekleştirilecektir. Konularında uzman kişilerin katilacağı etkinliğimize herkes davetlidir.

Detaylı bilgi için : http://open.yuenc.org

Marmara Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Marmara Üniversitesi Linux Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 3 haftalık bir seminerler dizisi düzenleniyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Seminerleri

coskung

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü seminerleri devam ediyor.

Bu haftaki semineri, bölüm asistanlarından Erman Aykaç
(cs.bilgi.edu.tr/~erman ) verecek. Seminerin konusu:
Blok Aygıtlar, fdisk, Dosya Sistemleri, Sistem Açılışı ve Log Dosyaları

Dolapdere Kampüsü, Z-39 saat 18.00
cs.bilgi.edu.tr adresinden seminer duyurusuna ulaşabilirsiniz.