Marmara Üniversitesi Linux Seminerleri

0
hcg
Marmara Üniversitesi Linux Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 3 haftalık bir seminerler dizisi düzenleniyor.
11 Aralık, saat 14.00, Semih Gökyer, Linux Nedir ve Ubuntu'ya Giriş

17 Aralık, saat 16.30, Enver Altın, Linux'ta C/C++ Programlama

25 Aralık, saat 14.00, Murat Gezer, Linux'ta Akademik Uygulamalar

Seminerler, Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü, Mühendislik Fakültesi, MB144 Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Katılım herkese açıktır.

Seminer afişi için buraya.

İlgili Yazılar

7DX Demo party 8 Mayıs Cumartesi İstanbul'da

sundance

80´li yıllarda C-64 ve Amiga üstünde fırtına gibi esen demo rüzgarı, Bronx´un düzenlediği 7d4 Party ile yeniden alevleniyor.

C-64 (1Mhz) ve Amiga (7.14Mhz) gibi günümüze göre oldukça güçsüz makinalarda, bilgisayarın sınırlarını zorlayarak görüntü ve ses kurgularından oluşan demolar, bir zamanlar bilgisayar gruplarının becerilerini ispatlamalarının en yaygın yöntemiydi. Accuracy, Clique ve Bronx gibi Türk grupların da sesini duyurduğu bu scene Amiga´nın gözden düşmesi ile nispeten etkinliğini kaybetse de, benzer organizasyonlar yurtdışında sık sık düzenlenmekte.

Seminer: Pixar Animasyon Filmleri ve Arog Filmindeki Görsel Efektler

FZ

Bahcesehir Universitesi Muhendislik Fakultesi Seminer Etkinlikleri cercevesinde, 5 Mart 2009 Persembe gunu saat 15:30'da, Pixar Animasyon Studyolarinda Gorsel Efekt Supervizoru olarak calistiktan sonra yakin bir tarihte yurda donerek AROG filmi Gorsel Efekt Yonetmenligi gorevini ustlenen Erdem Taylan ve AROG filmi Uc Boyutlu Gorsel Efekt ekibinden Alper Sarikaya ile Haluk Demirel, hem Pixar'in animasyon filmlerindeki, hem de AROG filmindeki, Turk Sinemasi icin bir cok yenilik iceren gorsel efektlerin yapilma asamalari ile ilgili bir seminer vereceklerdir. Daha cok gorsel bir soylesi seklinde gerceklesecek olan seminer programi asagidaki gibidir:

- Yer : Bahcesehir Universitesi - Besiktas
- Salon : B-Blok Buyuk Konferans Salonu
- Tarih : 5 Mart 2009 Persembe
- Saat : 15:30
- Program :

Web Güvenliği Günleri - Ankara

musaulker

Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. Geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul'da düzenlediğimiz ilk "Web Güvenliği Günleri"'den sonra, sıradaki etkinliğimizi Ankara'da düzenliyoruz. 24 Kasım 2007 tarihinde Biltec'in desteğiyle Çankaya Üniversitesi'nde "Web Güvenliği Günleri – Ankara" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, sektörden güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.
Detaylı bilgi ve kayıt için..

Linux Semineri (İstanbul) : PostgreSQL Veritabanı Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. En gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olarak kabul edilen PostgreSQL'in anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

IBM Seminer Erteleme

anonim

IBM'in Bilgi Üniversitesi ile birlikte düzenlemiş olduğu eğitim ve seminer süreci içinde yapılacak olan "Hacker Etiği" isimli seminer semineri verecek kişinin özel durumundan dolayı ertelenmiştir.