11 Mayıs, Haliç Üniversitesi, Linux semineri

0
hcg
11 Mayıs Pazartesi 14-16 saatleri arasında, Haliç Üniversitesi Bomonti Kampüsü 305 nolu sınıfta, Çağatay Çebi tarafından "Özgür Yazılım ve GNU/Linux kavramlarına basit açıklamalar..." başlıklı bir seminer verilecek. Haliç Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak etkinliği olan seminer dileyen herkese açık. Seminerde, Özgür Yazılım kavramı, tarihi, gelişimi, GNU/Linux'un ortaya çıkışı, Linux dağıtımları, piyasadaki popülerliği gibi konulara değinilecek.

İlgili Yazılar

Seminer: Açık Kaynaktan Faydalanmak

gokhanozbulak

Hakia çalışanı, Read/WriteWeb analisti,Grou.ps'nun kurucusu Emre Sokullu 'Açık Kaynaktan Faydalanmak' konulu bir seminer vermek üzere 23 Kasım Cuma günü saat 18:00'da Dokuz Eylül Üniversitesi Alsancak DESEM'de olacak.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 24-25 Şubat 2006 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek. Sloganı "Gelecek: Şimdi" olan etkinliğe katılacak konulardan bazıları şöyle:

Linux Semineri : Postfix E-Posta Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü (bugün) saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, birçok UNIX tabanlı işletim sistemi ile birlikte gelen ve yaygınca kullanılan Sendmail e-posta sunucusunun; performanslı, Sendmail uyumlu, güvenilir ve esnek alternatifi Postfix, bu seminerde tanıtılıyor. Bu seminerden sonra niçin hala Sendmail kullandığınızı bir kez daha düşünebilirsiniz... (http://www.linux.org.tr/seminer/)

Kayseri Erciyes Üniversitesi Linux Seminerleri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 15-16 Aralık 2004 tarihlerinde, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde dolu dolu bir program ile seminerler düzenliyor. İçerik şöyle:

Internet Haftası Linux Seminerleri

anonim

Internet Türkiye'de 8. yılını kutluyor. Linux Kullanıcıları Grubu da Internet Haftası Etkinlikleri boyunca Ankara'da her akşam bir Linux semineri düzenliyor. 9-23 Nisan tarihleri arasında E-Posta Sunucu Anti-Virus Çözümleri'nden, X-Window Uygulamaları'na kadar toplam 12 seminer verilecek. Program.