$1.99'a kadar domain isimleri ama haber bu değil :)

0
sundance
Godaddy.com bir başka ürünle birlikte alındığı takdirde domain isimlerini $1.99'a kadar düşürmekte.

Fakat asıl haber bunun reklamını Super Bowl'da yapmak için tekrar tekrar başvurup sansür komitesi tarafından reddedilmelerinde. Reddedilen 14 reklamın bir kısmı daha çekilmeden, konsept aşamasında reddedilerek bambaşka bir rekora da imza atmış.. Saldırgan reklamcılık diye buna diyorlar herhalde.

Görüşler

0
Soulblighter
Haberde verilen godaddy adresine (http://http://www.godaddy.com) tıklayınca microsoft.com'a gidiyor. Başka adreslerde de denedim. http://http:// ile başlayan ne adres yazarsanız yazın, microsoft.com'a gidiyor. Bu olay Firefox'ta var :) IE'de yok. Microsoft Firefox'un içine kod sızdırmış. Saldırgan reklamcılık :)
0
tongucyumruk
Ben tıklayıca w3.org'a gidiyorum?
0
ttk
Opera ise şuraya gidiyor :
http://www.http.com//www.godaddy.com/
0
oktaypocan
Bunun Firefox ile alakası yok... Firefox, Google'a soruyor, Google da "http://" araması için ilk sırada http://www.microsoft.com/ adresini veriyor. Google da bu aramayı doğrudan yapıp sonucunu görebilirsiniz. Tabii, neden "microsoft" bu aramada ilk sonuç, ayrıca tartışmak gerek.
0
anonim
O http://http:// yazınca MSN de arama sitesinin açilması FireFox un açığından değil !
Senin bilgisayarına arama yapılaçak yer olarak MSN yi yani http://search.msn.com adresini atamış olmandan kaynaklanıyor !! Mesela googleyi atasan bu sefer google çıkar ulaşılamayan adreslerde !!
0
korocop
ya ben domain işleri için sürekli godaddy kullanıyorum, ama asıl yorumum bu değil :))))) bana da bir mail göndermişler otomatik olarak, superbowl reklamlarına başvurularının hepsini detaylı olarak anlatmışlar. gerçekten çok güzel neden güzel çünkü sürekli denemişler, ayrıntılı olarak tüm reklam başvuruları sitelerinde mevcut...
0
hAhAyiDU
Firefox bağlantıya tıkladığımda http://www.altavista.com/ adresine gidiyor.
0
byselim
Link hatalı olduğu için herkesin default arama motoruna yönlendiriliyor link :) Kişiden kişiye bu yüzden değişiyor yani. Ama yazma amacım bu değil :P Bu kadar çok başvuru yaparak rekora imza attı. Ama belkide istediğini yaptı. Bakın FazlaMesai ye konu oldu :) Reklamını yaptı.
0
urxalit
Hayır öyle değil. GoDaddy'den sık sık alan adı alımı yapıyorum. Yeni bir alan adı alacağınızda proxy (web değil) ile whois'deki kişisel bilgilerinizi gizlemeyi isteyip istemediğiniz soruluyor. Bunun normalde alan adı masrafına ek olarak yıllık $8 olduğunu, ama şu an yeni alan adıyla birlikte bu özelliği alırsanız; $2 alan adı yıllık ücreti + $8 private registration = $10 olur diyorlar. Ana sayfalarında filan yaptıkları yıllık domain $2 reklamı da bunun için. Yoksa private registration olmadan aldığınız alan adı yine $8.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Uyumayın *.com.tr Jenerik Alan Adları Verilmeye Başlandı!!!

BadsectoR

Bilindiği uzere haksız rekabet yaratmaması için ODTU Bilgi İşlem Dairesi tarafından verilmeyen jenerik alan adları bugün itibariyle başvuru yapılabilir hale geldi. Başvuruları 08/04/2003 saat 10:00 ile 08/05/2003 saat 23:59 arasında href=http://generic.nic.tr/list.php>http://generic.nic.tr/http://generic.nic.tr adresinden kabul eden ODTU bu tarihten sonra noter huzurunda çekilişle!, belkide şimdiye kadar yaptığı tek mantıklı iş olan jenerik alan adlarını vermemeyi bırakıyor.

Yıllardır altyapısını online hale getiremeyen, form/faks/telefon üçgeninde tescil işlemi yaparak süreci uzatan, yurtdışında 7-8 $ civarından tescil yapılırken insanlardan 50$(TL'de değil) isteyerek yüzbinlerce doların yurtdışına çıkmasını sağlayan, başvuru formunu baştan aşağı ingilizce yapan, alan adı yenileme zamanı geldiğinde sahibini ne e-posta ne de faksla uyarmayarak alan adını askıya alan, başvurada yapılan kontakları veritanındaki kontaklarla karıştıran...Daha fazla yazmayacağım. Bu uygulama sonrasında oluşacak haksız rekabetten kimlerin canı yanacak merak ediyorum. http://generic.nic.tr/list.php adresinde tüccarların! başvurularını görebilirsiniz.

Google Hack: Sefil ve Başarısız Bush

murat09

Google'da sefil ve başarısız anlamına gelen "miserable failure" kelimelerini birlikte arattığınızda ilk sırada karşınıza Beyaz Saray sitesinde George W.Bush'un özgeçmişi çıkmakta. Ayrıca George Bush diyerek aratma yaparsanız 1-10 arası sonuçlarda Bush ile şempanzelerin benzerliğini konu edinmiş başka bir site daha çıkıyor.

Engelli sitelere alternatif erişim yolu: TamamAbi.org

crematorium

Mahkeme kararı ile ya da başka bir şekilde engellenmiş internet sitelerine erişmenin kolay ve ağrısız yolunu paylaşan bir site var artık.

TamamAbi.org

Önerilen çözümü kısaca özetleyeyim;

filemirrors

binner3

Aradığınız bir dosyayı bulamıyormusunuz ??
İnternet üzerinde onca saat harcamanıza gerek yok dosya ismini yazıp aratın o size indirecek biryerler buluyor.http://www.filemirrors.com/search.src

Piksellerimi boya abi! Limit sıfıra gider...

anonim

Alın size bir "pazarlama dahisi" daha. Bence kendinden önceki uygulamalara göre daha akılcı ve estetik bir düşünceye dayanıyor. Tüm dünyadan binlerce insan bir araya gelerek ve küçük renkli kutucuklar kullanarak bir resim ortaya çıkarabilir mi fikri ya da sorusu üzerinden yola çıkan bir uygulama.Sayfadaki her renkli piksel "şimdilik" bir dolara satılmakta. Eğer rağbet görürse, piksel üzerindeki renklerin gelişimine göre çok karmaşık ve türlü ilginçliklere gebe bir uygulama olacak.