Yeni Nesil Fazlamesai.net Yayında

0
vst
Fazlamesai.net yeni altyapısıyla yayında...

Daha verimli olacağına inandığımız altyapının sağında solunda karşılaşacağınız hataları, eksiklikleri ya da öneri ve şikayetlerinizi bize, beğenilerinizi herkese bildiriniz...

Hayırlı olsun...

Görüşler

0
nipple
Hayırlı olsun. Site şimdi biraz daha hızlanmış gibi geldi bana. Yalnız fontlarda bir değişiklik var sanırım. Bence eski fontlar daha güzeldi.
0
FZ
biraz daha hızlanmış

Biraz?

İstersen 152 yorumluk şu haberin gelme hızına bir göz at:

http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=3066
0
nipple
benimki bir kaç tıklama sonucu yapılmış hızlı bir izlenimdi sadece:)
0
fsniper
Elinize sağlık güzel ve hızlı olmuş. Herhangi başka bir getiri oldu mu?

Anasayfa da hemen göze batan bir durum var. Sanırım Tema ile ilgili. Bu temada sağ yanda bulunan resim ler belirli bir düzende değil. Üste ortaya aşağı gidebiliyor. Alttaki yorum bağlantıları da
bu yüzden tutarsız hale geliyor.

0
mdakin
Yazıların sağ tarafında bulunan ilgili sembollerin fonundaki gri ve siyah çizgiler gereksiz bence. en azındna o siyah çizgiler olmasa daha güzel olurdu
0
dasgin
RSS beslemede problem mi var? Sadece haber başlıklarını görebiliyorum. İçerik yüklenmiyor.
0
butch
Bir sorun yok gibi görünüyor. Tekrar dener misiniz?
0
butch
Yeni sistem yaklaşık 24 saattir yayında. Bu süre içinde FM'i takip edenlerden tarafından bildirilen ve bizim yakaladığımız onlarca sorun çözüldü, çözülmeye devam ediyor.

Başlıca güncellemeler:
- Yorum göndermede yaşanan sıkıntılar giderildi (en azından öyle görünüyor.)

- Hesabınız > Genel ayarlar bölümündeki bloklara Fm Forum da eklendi. Dileyenler bloklarini update edebilirler. Yeni blok taleplerinizi bekliyoruz.

- rss feed'imiz kendine geldi
0
zahter
Yeni FM ile yorumlari dalli-budakli okuma zorlugundan kurtulmus oluyoruz."Kullanici hesabindan ayarlanabiliyordu" diyeceksiniz belki ama ayarlari yapmama ragmen arsivdeki haberleri okurken yine dalli-budakli gorunuyordu.Yapanlarin ellerine saglik."... sevincliyiz hepimiz, yasasin FM'miz."
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai yorumlarına kolay erişim!

butch

Son zamanlarda yorumlar oldukça arttı. Bazı üyelerimizden yorumların takibinin zorlaştığı yönünde mesajlar geldi. Yapılan yorumların hızına yetişmek için sizlere iki link:
www.fazlamesai.net/istatistik, buradan siteye ait istatistikleri takip edebilir, yorum linkine tıklayarak da en son yapılan yorumları görebilirsiniz.
Buradan da en son yapılan yorumları takip edebilirsiniz.

Küçük bir not daha. Fazlamesai bu yaz başına doğru yeni bir yapılanma sürecine girecek. Bunu sizlerle birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Neler yapılabileceğini bir yerlere not alın, bu hafta sonu bununla ilgili detayları duyuracağız.

E-ticaret sitelerinde hatalar

cs

ACM Istanbul Bölümü'nün Salı Günü gerçekleştirilen toplantısında bahsettiğimiz yeni projemiz, Türkiye'deki e-ticaret sistemlerinin genel durumunu açıkça gözler önüne serecek.

Odak noktamız e-ticaret web sistelerindeki bug ve hatalar.

Özellikle web arayüzlerinde karşılaşılan "internal" hata mesajları ve diğer bütün buglar geçerli.

Örneğin; "Error 500: The "xml" attribute illegally evaluated to "null" or "" in "

Geçtiğimiz hafta İGDAŞ, BEDAŞ; TTNet, Türk Telekom, İSKİ, Garanti Bankası, Migros Online, AtlasJet web sitelerinden örnekler bulduk.

Çocuklara Bilgisayar Projesi Günlüğü

butch

Çocuklara Bilgisayar Projesi'nin haberler, duyurular ve çağrıları içeren web günlüğü açıldı. Önümüzdeki günlerde proje hakkında duyurulacak önemli gelişmeler ve destek çağrılarından haberdar olmak için sık sık ziyaret etmenizi öneririz.

Deliriyorum

redogre

Fazlamesai.net Radyoda

sundance

Bugün (20 Şubat 2002) Saat 14:30`da Burç FM`de küçük bir söyleşiye Fazlamesai ekibi olarak katılacağız.

\r Eğer ilginizi çekerse bulunduğunuz bölgedeki Burç FM frekanslarından radyo ile ya da online olarak dinleyebilirsiniz.