Windows için Safari

0
anonim
Apple, Safari'nin Windows işletim sisteminde de çalışabilen sürümü olan Safari 3 Public Beta'yı duyurdu.

Görüşler

0
exalted

Safari ile yazıların harika okunduğunu (bkz. anti-aliasing), sayfa içinde sözcük aramada kullanılan aydınlatma efektinin bir deli aşık olunası olduğunu, metin kutucuklarının ("text-box") nasıl da güzel boyutlarının değiştirilebildiğini söylemeden edemeyeceğim...

Olur da yüklerken birçoklarının karşılaştığı gibi "2738 hatası" alırsanız, lütfen buraya çabucak bir bakınız.

0
bleda
Windows için olan sürümünde bayağı bir açık olduğundan bahsediliyor, en iyisi beta olmayan sürüm çıkana kadar kullanmamak galiba (: .
0
Ari
Pek bi heyecanla kurdum sistemime fakat sonuc husran oldu. Google Suggest'e ( http://labs.google.com/suggest ) girdigimde birsey yazmaya basladigim anda program cakiliyor. Ustelik vbscript register'i da pek bi ise yaramadi. Henuz beta oldugundan dolayi boyle seylerle karsilasmis olabiliriz fakat apple in adina yakistiramadim ben. Umarim beta olmaktan cikinca herseyi tamamiyle duzeltmis olurlar. Hala heyecanla beklemedeyim : )
0
Ari
Yorumlar neden yayinlanmiyor :S
0
simor
Steve Jobs safariye mi çıktı?
0
robertosmix
Kaynağın adresini tam hatırlamıyorum ama download'a konulduktan 2 saat sonra 2 adet D.O.S. açığı ve bir de önemli güvenlik açığı tespit edilmiş. Bütün bunların yanısıra, devamlı çakılmalar, font sorunları vs. var. Misal fazlamesai.net'i Safari'de okuyamıyorum, font sorunu yüzünden.

Olsun yine de. Nihayetinde beta. Umarım final sürümlerde böyle şeylerle karşılaşmayız. Yoksa Micro$oft için büyük malzeme olur.
0
onurkuru
Safari beklenenden kötü çıktı. Css ile arası pek iyi değil daha çok uğraşmaları lazım windows sürümü pek hoşuma gitmedi Firefox'a devam :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mac OS X için virüs alarmı

anonim

Uzun zamandır virüslerden uzak duran Mac OS X işletim sistemini etkileyen, script tabanlı bir virüs bulundu. Hafta sonu tespit edilen virüs, Mac OS X'in bütünleşik güvenlik duvarını (firewall) etkisiz hale getirerek kullanıcının bilgilerini çalıp, verilere zarar verebiliyor.

Steve Wozniak'ın ilginç bir röportajı

Ragnor

Slashdot'a bakınırken Steve Wozniak'ın şu röportajına rastladım. Wozniak'ın özgür yazılım, büyük firmalar ve özelliklede kendi firması Apple hakkında söyledikleri oldukça ilgi çekici.

Slashdot haberi linki için tıklayın.

Sonunda Max OSX huzurlarınızda

sundance

Mac`çilerden çok (birçoğu nasıl bir şey olduğunu bile anlamamıştır) eski toprak Unix`çilerin merakla beklediği Mac OSX bugün dünya çapında etkinliklerle çıkıyor...

Temeli BSD üzerine kurulu olan, gerçek multitaskinge sahip, geliştirme araçlarıyla birlikte (GCC ve diğerleri) bütün Unix özelliklerini barındıran bu işletim sistemi kulağa oldukça hoş geliyor.

Tabi bunun yanında Mac programlarının da çalıştığını belirtmekte yarar var :) Düşünsenize Photoshop ve Freehand çalışan bir Unix kapıda ;)

Apple'ın Yeni İşletim Sistemi Tiger 29 Nisan'da Çıkıyor

nipple

Apple, 2005'in ilk yarısı çıkaracağını söylediği yeni işletim sistemi Mac OS X 10.4 Tiger'ı, bugün ana sayfasını komple değiştirerek 29 Nisan'da piyasaya süreceğini duyurdu. Steve Jobs bir süre önce, Longhorn'da yer alacak tüm özellikler de dahil bir önceki işletim sistemi Panther'e göre yaklaşık 200 yeni özelliğin bu sistemde yer alacağını açıklamıştı.

Ücretsiz OS X uygulamaları

anonim

OS X kullananların işine yarabilecek ücretsiz uygulamalar.

Not: Daha önce Apple'ın iki tuşlu faresine sevinen Sundance, umarım buna da sevinecektir. :)