Windows'a Mac OS X Makyajı

0
bilidikid
Çok başarılı bir program olan FlyakiteOSX, Windows'unuzu adeta bir Mac OS X'e çevirmekte hem de hiç ekstra kaynak yemeden.

Screenshot'un için buraya, FlyakiteOSX hakkında detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Görüşler

0
yuxel
mac tarzı kicker için ->y'z dock ss [www.majorgeeks.com]
mac tarzı pencere gölgeleri için -> y'z shadows ss [www.majorgeeks.com]
Explorer tool bar'ı değiştirmek için y'z toolbar ss [www.majorgeeks.com]
0
pirx
Kurdum , gayet güzelmiş teşekkürler.
0
bilidikid
güle güle kullanın :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Apple´ın Yeni Internet Tarayıcısı Konqueror Tabanlı

FZ

Apple'ın yeni Internet tarayıcısı Safari, açık kodlu Internet tarayıcılarından Konqueror temel alınarak geliştirildi.

PowerMac G5 İçin Güncellemeler Yayınlandı!

parsifal

Apple, PowerMac G5 (Late 2004) serisi, 1.8Ghz, 600Mhz bus, tek işlemcili modellerde görülen ve aşağıda belirtilen bazı sorunların giderilmesi için bir “firmware update” yayınladı.
PowerMac G5 System Firmware Update, sadece PowerMac G5 (Late 2004) serisi, 1.8Ghz, 600Mhz bus, tek işlemcili modeller için geçerlidir. İşletim sistemi ise Mac OS X 10.3.9 veya Mac OS X 10.4.3 ya da üstü olmalıdır.

iTunes yine kırıldı

e2e

SecurityFocus'taki habere göre iTunes'ın kimlik doğrulama mekanizması ikinci kez, hem de aynı kişi tarafından kırıldı. Buna göe iTunes kullanıcısı olmayanlar da Apple sunucularını bağlanabiliyor.
20 yaşındaki Avustralyalı öğrenci David Hammerton tarafından sistemi ikinci kez kırılan Apple olayla ilgili bir açıklama yapmamış.
"Birincisinde bir haftamı almıştı, fakat ikincisinde ne aradığımı biliyordum, sadece 8 saatimi aldı" diyor Hammerton. Neden böyle bir işe kalkıştığına ise şu cevabı vermiş: "Linux benim birincil masaüstü sistemim ve ben müziklerimi kendi masaüstü sistemimde çalabilmek istiyorum..."
İlk olayda yerleştirdiği "5 satırlık" bir kod sayesinde iTunes'a player olarak bağlanılmasına olanak sağlayan Hammerton'ın kodu, Apple'ın, MD5 checksum kullanarak yaptığı yeni kimlik doğrulama mekanizmasıyla devre dışı kalmıştı. MD5 rutinini değiştiren Hammerton yeni rutine iMD5 adını koymuş.

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...

Unicode of Death 2.0

parsifal

Aloha Browser geliştiricileri, San Francisco fontu ile İngilizce olmayan dillerde kullanılan 2 unicode sembolünün Apple ürünlerini çökerttiğini buldular. İşin kötüsü bahsi geçen font varsayılan sistem fontu. https://techcrunch.com/2018/02/15/iphone-text-bomb-ios-mac-crash-apple/