Duke nukem and backgrounds

What are you waiting for, Christmas?

5
parsifal

Duke Nukem'le yatıp kalktığımız dönemlerde ağzımızdan çıkamayan replikti.

DNF'nin çıkması 10+ yıl ertelenmişti. Sıra sinema filminin çekimine geldi. Duke için John Cena ile görüşülüyormuş. Bakalım filmi sinema perdesinde görmek için ne kadar bekleyeceğiz?

Görüşler

1
tongucyumruk

Uzun yıllar "çıkmaz ayın son çarşambası" demek yerine "Duke Nukem Forever çıkınca" demeye alışmıştık, bakalım filmi de bize aynı keyfi yaşatacak mı?

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

FZ

Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.

4. Bağımsız Oyunlar Festivali

redogre

4. Bağımsız Oyunlar Festivali San Jose, Kaliforniya'da 19-23 Mart arası yapılıyor. Özellikle web sitesinde çok ilginç oyun başlıkları var. Öğrenci oyunları bölümünde ki birkaç çalışma takdire değer.

Finale kalan öğrenciler bilet ve masrafları karşılanarak konuk ediliyor. Keşke bizde de öğrencileri destekleyen böyle bir organizasyon olsa...

Xbox`ın piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı belirlendi

larweda

Microsoft`un oyun konsolu pazarına da el atmasının ürünü olan Xbox oyun konsolunun 8 kasımda (ki hristiyan dünyada hediye çılgınlığı yaşanan noel öncesine denk geliyor) 299$`lık bir fiyata piyasaya çıkacağını duyuruldu. Sony'nin Playstation II`si ve Nintendo`nun GameCube`üne karşı zorlu bir piyasaya giren Microsoft, rakiplerinin geniş oyun ve pazar yaygınlığına karşı, Sega, Capcom ve Warner Bros ve Universal`in desteğini de aldığını duyurdu.

Troubles of Middle Earth Multiplayer

raistlinthewiz

Kar yağıyor... Bugün ayın 19'u. Yarın Lord of The Rings, 2. film çıkıyor? Ee biz ne yapacağız? Yarını nasıl bekleyeceğiz? Beklemeyeceğiz! Konusu "Middle Earth" olan open source multiplayer oyunu oynayacağız! http://t-o-m-e.net/main.php?tome_current=1

Quake 1 Neden En İyisi ?

sundance

FPS (Vur Onu!) oyun tarzının en çok oynanan oyunlarından Quake`i bilmeyen yoktur herhalde. Q1 Q2 Q3 derken oyun piyasasında oldukça özel bir yer edindi kendine Quake.

Fakat sağlam oyuncular hala Quake 1 diyor da başka bir şey demiyor. Niye diye merak ediyorsanız Quake 1'in En İyisi Olmasının 10 Sebebi