Web Güvenliği Günleri - 1

0
anonim

OWASP-Türkiye ve Web Güvenliği Topluluğu olarak devamını getirmeyi düşündüğümüz etkinliklerimizin birincisinin detaylarını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Web Güvenliği Günleri'nde yoğun ve teknik şekilde web uygulaması atakları, savunma, güvenli kodlama ve benzer bir çok konulara değinilecektir. Bu birinci bir günlük etkinliğimizde daha çok orta ve ileri seviye web saldırına değineceğiz.

Sunumlarımız arasında güzel bir tanışma ve sohbet etme amaçlı bir yemeğimizde bulunmaktadır.

Etkinlik programı ve içeriği hakkında detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz. Katılım ücretsizdir.

Görüşler

0
Yns_
bende orada olacagim, yararli bir etkinlik olacaga benziyor.

FM'den kimler gelmeyi dusunuyor?
0
Dunyayi_Kurtaran_Adam
Tabi ki ben geleceğim.
0
Yns_
Efendim, dünyayı kurtaran adam kimdi acaba? Ordaydık ama tanıyamadım ben.

// P.S : oldukça güzel bir seminerdi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ITD ´04 Günleri Başlıyor

anonim

30 Mart - 2 Nisan (Çarsamba - Perşembe - Cuma) Mart 2004 tarihleri arasında düzenlenen ITD '04 (Information Technology Exhibition) birçok şirket katılımı ve 25.000 kadar üniversite/lise öğrencisinin yoğun ilgi ve beğenisi ile Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşecektir.

http://www.elektrikkulubu.org/index.php?page=ITD

Katılımcılardan bazıları: IBM, Linux34, Gelecek Linux, Pusula Yayincilik, Intel vs.

Giriş ücretsizdir.

7D7 Demo Partisi 8-9 Eylül'de!

dcc

7D7 Demoscene Party 2007 , 8-9 September 2007

Artık geleneksel hale gelen 7Dx partilerinin bu yılki ayağı 7D7 demo partisi bu sene 8-9 Eylül tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü'nde yapılacak. C64, Amiga ve PC platformlarında yarışmaların düzenlendiği 7D7'de ayrıca programlama seminerleri ve demoscene üzerine sohbetler de yapılacak.

Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems

FZ

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bünyesinde düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Koç Üniversitesi'nden Öznur Özkasap. Kendisi "Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems" konulu bir konuşma sunacak.

Linux Semineri : QT Programlamaya Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği 16 Nisan Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Linux altında QT kütüphanesi ile programlamaya bir giriş yapılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi -

Linux Semineri (İstanbul) : MySQL Veritabanı Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü saat 15.00'de linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminerde; web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak kullanılan MySQL veritabanı sunucusunun yapısı, yetkilendirme sistemi, güvenlik ipuçları ve çeşitli özellikleri anlatılacak. - Detaylı Bilgi -