Ubuntu Dergisi

0
Betelgeuse

Görüşler

0
anonim
güzel bi olay dergilerin pdf formattada düzenlenmesi ve buna ubuntu'nunda dahil olması fakat link çalışmıyo galiba bi iki kere denedim ama hep "site down,..." diye bi hata veriyor. IE'de de denedim ama aynı şey çıktı ??
upload yada download ları kapadım yine aynı hata var. olmuyo anlamadım. bilgilenebilirsem sevinirim.
0
Betelgeuse
Siyeti yenilemişler. Sanırım o sırada bağlanmaya çalışmıştın. Şimdi denedim, ilk gördüğümden çok daha güzel bir site açıldı ve "web sitesini yeniledik" diye haber gördüm ana sayfada.
0
anonim
:) ewet bende şimdi gördüm teşekkürler eski tasarımı bilmediğim için bişey diyemiyeceğim ama haberi bende gördüm
tekrardan teşekkür ederim
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu -> İstanbul <- Futbol

talat

Ubuntunun görücüye çıktığını duyunca ilgilendiğim alt projesi edubuntunun sitesine girdim. Edubuntu ile gelen paketlere baktığımda birkaç yerde istanbul adının gectiğini fark ettim. E ne var bunda diyebilirsiniz, devamını okuyun.

Let's Encrypt: Haydi Şifreleyelim

butch

Malumunuz, Let's Encrypt'in hayatımıza girmesiyle birlikte, güvenli site kurma maliyetlerinde, daha da önemlisi sertifika yönetme süreçlerinde ciddi bir rahatlama yaşadık. Aşağıdaki notlar GNU/Linux üzerinde Nginx ile rekor bir sürede SSL sertifikası almaya yöneliktir. Digital Ocean topluluğu tarafından hazırlanmış daha detaylı bir belgeyi bu adreste bulabilirsiniz.

SSL sertifikası...

Shipit, Ubuntu Fesity ile Siparişe Başlıyor

Titus

Ubuntu Linux'un dağıtım yöntemi olan Shipit Ubuntu Edgy ile devre dışı kalmıştı. Ama öyle görünüyor ki Ubuntu Feisty ile ücretsiz CD dağıtımı tekrar başlıyor.

Ubuntu 7.04 Feisty Fawn Duyuruldu!

some_plus

Ubuntu'nun son sürümü olan Ubuntu 7.04 Feisty Fawn nihayet duyurdular. Kubuntu gibi türevleri de 7.04 sürümü ile indirmeye hazır. İnternet sitesi çok yoğun olmasından dolayı zor zeval açılsada Ubuntu 7.04 Feisty Fawn herkese hayırlı olsun.

Ubuntu Studio

parsifal

Ubuntu Studio'nun ilk sürümü yayınlandı. Ses, görüntü ve grafik yazılımlarının en iyilerini bünyesinde biraraya getirip profesyonellerin ve "gayretli" kullanıcıların beğenisine sunulmuş bu sürüm şu anda sadece Intel i-386 uyumlu.