Turkecom freelance webmaster arıyor

0
pulsar
Aslında reklam gibi olacak ama olay fazlamesai topluluğunun ilgisini çekecek biçimde oluştuğundan yazma gereği duydum.
Turkecom FREELANCE (evet öyle freelance) webmaster arıyor.
Başvurular İşTürk.net'te

Görüşler

0
butch
Askerliğini yapmış ve en az iki yıllık bir yüksek okuldan mezun olan FREELANCE çalışacak webmaster aradıklarına dikkatinizi çekerim :)
0
anonim
cahilligime verin ama freelance ne oluyor tam olarak?
0
SHiBuMi
Parasını vaktinde aldığı görülmemiş, işveren tarafından itinayla sömürülen ve çıkarı bittiğinde bir köşeye atılmasında sakınca görülmeyen, karşısına her zaman kendisine söylenenden daha çok iş çıkartılan, okulla eğitimle işi olmayan, askerliğini yapmamış kimseye verilen addır.
0
Rorqual
Bundan daha guzel ve acık bir ifade olamaz .:) Tamı tamına aynen o sekilde..
0
anonim
iyi hoş söylüyorsun da, zar zor aldığım işin içerisinde yapılması gereken arama motorlarını asp formatında hazırlayacak olan ve parasının %50 sini peşin alan, teslim günü ise diğer aldığı işler yüzünden işi teslim etmeyip beni müşterimle kavga ettiren, ciddi prestij ve para kaybettiren, halen de ortalıkta görünmeyen, telefonlarıma çıkmayan freelance programcı arkadaş, burada ezilen zavallı mı oluyor yoksa şu bahsi geçen emlakçının akrabası mı oluyor?
0
conan
Iste zavalli bir freelance ornegi.
Intikam sekline dikkat! ;)
http://www.kaymazlar.com
0
FZ
Tek bir cümle: KOPARDIN BENI! :)))))))
0
conan
Ben oniki saattir guluyorum valla! :) Benim yillar once yapmak isteyip de yapamadigimi arkadas hayata gecirmis. Helal olsun diyorum! :)
0
FZ
Kafamda şöyle bir manzara canlandı: Bir grup orta yaşlı, kır saçlı, bıyıklı, göbekli adam... Biz bu piyasanın, alemin kurduyuz modunda ortalıkta gerine gerine dolanıyorlar. Genç, dürüst webmaster arkadaşımızı için için aşağılıyorlar, sonra da bir gün çaylarını hüürrrppp diye yudumlarken du bakalım bizim web sitesi nasıl görünüyor, müşteriye reklam yapalım diyorlar ve içtikleri çayı monitöre püskürtüyorlar istem dışı, e tabii firmanın kaybolan prestiji bir yana canım monitör de çay içinde kalıyor ;-))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bağımlı basın ve Internet'in farkı

sundance

Dün akşam üzeri, önemli bir olay oldu ve Emin Çölaşan'ın, 22 yıldır çalıştığı Hürriyet'teki görevine son verildi.

Sebepleri, neydi nasıldı tartışmayacağım. Fazlamesai bunun ortamı da değil zaten.

Sadece Türkiye'nin önde gelen gazetelerinin web sayfalarını bir dolaşın. Acaba konu ile ilgili ne sayıda ve nitelikte haber bulabileceksiniz?

Bir de (dağıtım imkanı bulamayıp, sadece Internet'ten yayın yapan) bağımsız haber kaynaklarına bakın

Yoksa biri bize gözetlettiriyor mu?

Yeni bir işletim sistemi için 2.500.000 €

FZ

MINIX 3'ün geliştiricisi ve tüm zamanların en önemli bilgisayar bilimleri kitaplarından birkaçının yazarı Andrew Tanenbaum, sağlam ve güvenli işletim sistemleri geliştirmek için Avrupa Araştırma Konseyi İleri Seviyeli Araştırmalar fonundan 2.5 milyon € fon aldı.

Çalışmanın temel sebebi mevcut işletim sistemleri çok büyük ve kötü yapılandırılmış olmaları, bu durumun her sene daha da kötüleşmesi. Araştırma kapsamında çok daha küçük, modüler, hatalara dayanıklı, çoklu sunucu tabanlı işletim sistemleri tasarlanacak ve test edilecek. Tanenbaum kendi liderliğinde bu konuda çalışacak ve yazılım konusunda doktorasını yapmış araştırmacılara bir çağrıda bulunmuş durumda (proje ile ilgili doktora pozisyonları ve programcı pozisyonları dolmuş).

The Blues Brothers 2000 Türkiye Turnesi

lalapoo

Blues Brothers 2000 bir bira firmasının sponsorluğundaki turnesine 5 Eylül'de İzmir Gündoğdu meydanında süper bir konser ile başladı.Turne 17 Eylül'de İstanbul Fil Damı'nda yapılacak olan konserle sona erecek.

Borland Kan Kaybetmeye Devam Ediyor

ahmetozdemir

Delphi Win32 ve Klylix derleyicilerinin geliştirilmesinde önemli payı bulunun Danny Thorpe 20 yıl çalıştığı Borland'dan ayrılarak Google'a geçti ve şu açıklamayı yaptı.

100 km.den Daha Uzun Mesafeler İçin Pratik Kuantum Şifreleme

FZ

İngiltere´de çalışan bilimadamları 100 km.den daha uzun bir fiber optik hat üzerinden göndermek istedikleri veriyi kuantum şifreleme yöntemi ile gizleyerek göndermeyi başardılar.

Cambridge´deki `Toshiba Research Europe´ merkezi araştırmacıları bu başarılı denemeden yola çıkarak kısa sürede ticari sistemlerin geliştirilebileceğini belirttiler.