Tezler internette

0
yilmaz
YÖK, yayınlanan tezleri bir internet sitesi aracılığı ile yayına sundu. http://tez2.yok.gov.tr/ adresinden erişilebilen siteye üye olarak tezleri inceleme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Görüşler

0
Tarık
Kayıt olurken onay postasının aktifleştirme bağlantısı hatalı sanırım. bir türlü aktifleştirmek nasip olmadı.
0
Guardian
sanırım düzeltilmiş, ben de çalıştı. Bir daha dene istersen..
0
Tarık
İlginçtir firefox, safari ve ie7 de denedim çalışmadı fakat cgi-proxy kullanarak girdiğimde aktif edebildim.
0
sleytr
IPni beğenmemiştir :)
0
dcc
Son zamanlarda okuduğum en iyi haber. Artık üniversite kütüphanelerinden günlerce tez getirtmeye çalışmaya son! Yaşasın teknoloji ;)
0
anilK
Bu hazırlanan yeni sayfa işlevsel olarak daha önce yer alıyordu. Üye olan kullanıcılar tez taraması yapabiliyor tezlerin pdf haline sahip olabiliyordu. bu düzenleme iyi olmus, Hayırlı olsun.
0
sefalet
Diğer arkadaşın söylediği gib bu uygulama vardı. Hatta posta ile evinize seçtiğiniz tezleri göndermek gibi bir hizmet de vardır (belki halen vardır). Ama belli bir tarihten sonraki tezler henüz sayısal ortama aktarılmamıştı. Sanırım o gerçekleştirilmiş. Tabi hala bazı alt yapısı Allahlık olan üniversiteler kendi bünylerinde gerçekleştirilen araştırma tezlerini derleyip toparlarlayıp YÖK'e sunmadığı için eksiklikler sürüyor. Açıkcası atla deve olmamasına rağmen YÖK'ün uygulamayı yeterince geliştirmemesi de eleştirilmesi gereken başka bir taraf.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet üzerinde iş yapmak

ganzo66

Her geçen gün bir ".com" bir ".bom"'a dönüşürken neler yapılmalı, nasıl para kazanmalı. Fazlamesai`nin bir kitlesi var ve bu kitle sanırım bu konuya bir çok cevap verebilir. Ben yine de bazı önerilerde bulunmak isterim.

Hong Kong'da 100 Mb/s Internet Bağlantı Bedeli: 35$

anonim

HKBN.net HongKong'da ev kullanıcılarına 100 Mbit/s hızında internet bağlantısına ikinci çeyrekte başlayacağını okurken biraz tuhaf hissetmeme rağmen soğukkanlı olmanın verdiği rahatlıkla ayakta kalabilirken bu servisi sadece $35 verdiğini görünce bayılmışım... ayıldığımda birileriyle paylaşma gereği duydum. Web sitesinin teyidini ocworkbench.com da gördüğüm haberle aldım ki sitede bir de singapurdaki bağlantıdan bahsediliyor. 6.5Mbit/s ayda $48 ki pahalı olduğundan yakınılmış.

Amerika`da merak ettiklerinizden haber alın!

larweda

New-York, Washington veya Pittsburgh'da haber alamadığınız ve merak ettiğiniz yakınlarınız varsa onları internet üzerinden araştırabilirsiniz. Bu tarz hizmet veren sitelerden bir tanesi "I'm Okay" Message Center, yani okay.prodigy.net. Kazalardan sağlam çıkan insanların isimlerini bildirdikleri ilan panosu tarzı bir yer burası. Ne kadar çok insan bunu kullanır, o şoktan çıktıktan sonra buraya ismini gönderir bilmiyorum ama, merak ettikleriniz varsa mutlaka her yol denemeye değer.

Yaşasın explorer dışında ki tüm tarayıcılar !!!

redogre

İ.T.Ü yüksek lisans öğrencisinizdir, kayıtlar internetten denir, sayfayı 30 kere açmanıza rağmen çalışmaz, dellenip mozilla indirirsiniz, o da scriptlerde problem yaşadığı için kayıt sayfasının linkine basamaz, explorerdan linki okuyup, mozillada yazar, sonunda kayıt olursunuz. Ve okulun bilgi işlem birimini tebrik edersiniz.

Az ama öz : Opera 7

sleytr

Son bir aydır çıktımı diye iki-üç günde bir kontrol ettiğim Opera 7'nin ilk betasını sonunda indirdim. Şimdilik sadece Windows sürümü)
Bir saatlik bir kullanım sonrasında Opera 7'nin en az umduğum kadar iyi olduğunu söyleyebilirim. Sayfa gösterim motoru tamamiyle baştan yazılan Opera 7 artık bir çok standardı ve standard olmayan bazı özellikleri daha iyi destekliyor. (Changeloguna buradan bakabilirsiniz)
Norveç'li ustalar M2 ile Opera'nın sörf konusundaki hız ve performansını e-posta ve haber gruplarına erişim alanınada taşımışlar. Son olarak Opera'nın eklenen ve geliştirilen onca özelliğine rağmen hafifliğinden ve hızından hiçbir şey kaybetmediğini de belirttikten sonra sizi hemen bu 3.1mb'lık az ama öz browserın deneme sürüşüyle baş başa bırakıyorum...