Terminatör ve Apple

0
butch

Görüşler

0
anonim
Burdada benzer karikatürler var.
0
pvc
OMG! Bu blog neymiş böyle! İlk defa görüyorum! Demek ki eski FM kareleri karıştırmak işe yarıyormuş!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.

Fazlamesai çözümleri!

anonim

Devamlı FM aşağı FM yukarı bahsediyoruz, peki bu güne kadar gerçek fazlamesai problemi konusunda ne yaptık? Bilirsiniz canım hani şu Ben 40 yaşına kadar cumartesi neymiş pazarları bile çalıştım. veya Ne fazlamesaisi iş bitene kadar çalışacaksınız o kadar? ya da Patrondan önce işten çıkan arkaşı kovmaaak istiyorum yaklaşımları konusunda bir okurumuz bazı yapıcı öneriler getirmiş:

1. Hayır demeyi öğreniniz
2. Hayır demeyi öğreniniz
3. Hayır demeyi öğreniniz
4. Sitede java mı yoksa .net mi iyi tartışmak yerine, patronlara karşı nasıl etkili biçimde organize olunur ve karşı konulabilir onu tartışınız.

fazlamesai'ye soralım: Site'de yenilik istiyor musunuz?

kernelpanic

fazlamesai'yi yok türkiye'de gnu ve unix-like sistem şöyle bir yeri vardır, yok şöyle önemlidir vs. gibi övmeme gerek yok sanırım hepimiz farkındayız. Ama artık 2009 yılına sitede görsel ve işlevsel olarak tekrardan yapılandırılması gerekmiyor mu sizce de ?

Bilişim TV

redogre

Reklam

redogre