Tenebrae: Doom 3 algoritmaları ile çalışan Quake

0
conan
Charles Hollemeersch, Quake oyununu, şu anda geliştirilmekte olan Doom3 motorunda kullanılan bazı algoritmalarla yeniden yazmaya ve geliştirmeye koyulmuş. Projeye de Tenebrae adını vermiş. Oyunun sayfasında şu anda çalıştığı iddia edilen bir binary ve kaynak kodu mevcut. PIII600, 64 MB RAM, GeForce 2 MX, Quake1 (Shareware olanını da destekliyor!) ve water vissed maps gerekiyormuş (water vissed maps (wvs) nedir en ufak fikrim yok! Ama eğer wvs yoksa zaten o seçeneği konsolda "gl_watershaders 0" diyerek kapatabiliyormuşsunuz) Sayfada ayrıca oyun görüntüleri ve teknik dökümanlar da mevcut.

Ben ne yazık ki şu anda deneyemedim, çünkü işyeri bilgisayarımda çalışmayacağından eminim :) Eve gider gitmez ilk işim kurmak olacak :) Daha önce deneyenler olursa bir not düşsünler ;)

Görüşler

0
conan
oooffsshhhhh! :) O texturelar, aaah ahhh
0
Roadrunner
su golge olaylarini saglayan bir sey olabilir mi acaba ? quakede golgeleri hatirlamiyorum.
p.s.> yerli mali motorlardan biri www.novatr.com adresinde bulunmakta ...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Uplink- Hacker Olmanın Dayanılmaz Hafifliği...

redogre

Son 3 saattir bilgisayar hack ediyorum, devlet bilgisayarlarından sosyal kayıt numaralarını değiştirip, özel networklerden bilgi çalıp bir yandan da kazandığım parayla bilgisayarımı update ediyorum... Hem de tamamen yasal olarak... Nasıl mı? Uplink adlı oyun ile :))

Crytek, Oyun Motorunu İngiliz Üniversitelerine Bağışladı

Evil_Empire

1999 yılında Almanya'da doğup büyüyen Türk kardeşler Cevat Yerli, Avni Yerli ve Faruk Yerli tarafından kurulan Crytek firması; FarCry oyunuyla geliştirilmeye başladıkları CryEngine oyun motorunu, İngiliz üniversitelerinin kullanıma açtı...

Devamı burada...

En iyi online ASP oyun! Bedava!!

Evil_Empire

Planetarion diye bi olay var, binlerce kişinin üye olduğu ASP ile yazılmış, text based bir strateji oyunu. Oyunu 2-3 aydir falan oynuyorum, ilk başlarda sıkılmıştım ama şimdi oldukca iyi...

Oyun birkaç ayda bir yeniden başlıyor. Herhangi bir işlem (bina, gemi, ar-ge vb.) en az 4 saat sürüyor. Yapılmasi 72 saat süren işlemler de var.

Planetarion'da tek bir gezegen ile işe başlıyorsunuz, daha sonra astreoidleri ele geçiriyorsunuz vs... Strateji sevenlerin bir göz atmasını öneririm. www.planetarion.com

GP2x Uzun Yol Testi

redogre

Öncelikle şunu söylemek istiyorum Gp2x PSP ile karşılaştırılamayacak kadar amatör bi cihaz, ama onu güzel kılan da bu amatörlük.

Öncelikle eksileri:

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.