Securing Linux Version 2

0
sundance
Securing & Optimizing Linux: RedHat Edition (Redhat Bible) V2 çıktı...

OpenDocs Publishing`in en yeni kitabı olan V2, RedHat 7.1`i de kapsamakta ve 'çok güvenli değil' diye bir çok Linux admini tarafından burun kıvrılan RedHat`ı sıfırdan, maksimum güvenlikte kurmak ve yönetmek için eşsiz bir kaynak sunuyor.

Görüşler

0
anonim
ne gerek var bunlarla ugrasmaya bence en guzel sistem Windows ME canavar gibin linuxa da bes basar bece
0
anonim
Hakkatten ya iyi dedin, ben de düşünüyordum bunlara ne gerek var diye. Arkadaşlara ısrar edelim böyle konularda haber yapmasınlar. Ne gerek var, bir gün gelir gerekirse buluruz elbet bir çaresini, özür diler sorarız en kötü bu arkadaşlara, ben eşşeğim deriz.
0
anonim
Haklisin son 6 aydir windows ME altinda hem ftp web mail news ve database serverlari calistiriyorum hemde Bir yandanda quake3 vb.. oyunlar oynuyorum multiplayer 6 aydir hic kilitlenmedi. server 1 dakika bile down olmadi hattaa islemciyi sokup taktim calisirken banamisin demedi (bu son dedigim olay solaris serverlarda gercekten mumkun smp makinalarda islemcilerden birini makina calisirken takip cikarabiliyorsunuz)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

LINUXnet çıktı!

MaXCoDeR

Türkiye Linux dergisine kavuştu; Türkiye'nin ilk ve tek Linux dergisi LINUXnet çıktı! LINUXnet'in ilk sayısı Gelecek Linux 3.0 dahil olmak üzere toplam 5 CD hediyeli. Dergi hakkında daha fazla bilgi almak ve içeriğini öğrenmek için www.linuxnet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mandrake Linux 9.1 ve Knoppix’li PC Extra bayilerde

pcextra

Mandrake Linux 9.1’in 3 CD’lik tam sürümü ve Knoppix 3.2 CD’si PC Extra dergisi ile birlikte satışa çıktı. Fazlamesai.Net’ten Kıvılcım Hindistan, Ömür Özoral ve Boran Puhaloğlu’nun özverili katkıları sayesinde hazırlanan bu yeni dergi ile Mandrake Linux 9.1’in kurulumdan kullanımına kadar hemen hemen tüm özellikleri gözler önüne seriliyor. Mandrake Linux 9.1 CD’leri 3’lü jewelbox içine yerleştirilmiş olan toplam 4 CD’lik bu özel sayı hakkındaki görüş ve önerilerinizi merakla bekliyoruz.

McDonald's da Linux'u Seçti

yuxel

Novell, dünyanın en büyük fast food zinciri McDonalds'ın , Almanya'daki yaklaşık 1.200 şubesinde Suse Linux kullanma kararı aldığını açıkladı.

Linux Zamanlayıcı Konusunda Açıklayıcı Makale

raistlinthewiz

Uzun zamandır gelişmektirilmekte olan kernel 2.5 ile ilgili sık sık haberlere rastlıyoruz: Yeni O(1) zamanlayıcı (scheduler), NUMA hafıza desteği vs.

İşte linux gazette'de çıkan bir makalede bu konular oldukça sade ve anlaşılır bir şekilde açıklanmış:

http://www.linuxgazette.com/issue89/vinayak2.html

Görmek İnanmaktır

anonim

Sykpe'nin 2.0 GNU/Linux sürümünde video çağrıları yapmak da mümkün. Özellikle Wi-Fi ağının her yere yayıldığı bu günlerde bu habere çok sevindim. GNU/Linux yüklü ASUS Eee PC'mi yanıma alıp, cep telefonu taşımadan çoğu noktadan arama yapabilip aynı zamanda da aranabileceğim. Böylece kabarık cep telefonu faturası ödemek zorunda da kalmayacağım. :)

Skype 2.0 for Linux--Seeing is Believing