PHP4 Rafa Kalkıyor

0
sempsteen
Bugün php.net adresinde yapılan bildiri ile PHP4'ün 2008 yılından itibaren geliştirilmeyeceği açıklandı. Kritik güncelleştirmeler için ise son tarih 08-08-2008 olarak belirlenmiş.
PHP

Görüşler

0
ahmetozdemir
bundan sonra php 6'nın geliştirilmesi için daha fazla uğraşacaklar.
0
starsailor
PHP5 ile gelen yeniliklere yonlendirme yapmak icin eski surumlere destegi cekmek gerek, PHP5 hostingi veren yer bile bulmak zor oluyor yoksa....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Blog tutmanın GMail'cesi

abakana

Bu müthiş icadı yapan kişi Jonathan Hernandez. GMail' de "Starred" durumunda olan mesajlar Blog entrylerini onlara verilen cevaplarda yorumları oluşturuyor. Blog' un diger özellikleri ise, Gmail Label' lari kategoriler olarak değerlendirmesi, GMail davetiyesi olup olmadığını ve blog hesabının Gmailin yüzde kaçını kullandığını belirtmesi oalrak karşımıza çıkıyor.

Bu icadı denemek isteyenler burdan gerekli dosyaları indirip deneyebilir, yaşayan halini görmek isteyenler http://jaws.com.mx/gallina/gallina/index.xml adresini inceleyebilirler.

Editörün Notu: Google sessiz ve derinden evrensel bilgi işlem platformu olma yolunda ilerliyor. Amazon da benzer yolda. İnsan Tim O'Reilly haklı mı acaba diye düşünmeden edemiyor: http://tim.oreilly.com/opensource/paradigmshift_0504.html

DCP Portal 7 BETA Yayınlandı

deathline

DCP Portal 7 Beta bir yıldan fazla süren geliştirme süresinden sonra yayınlandı. Sürüm 7 beta 15 Şubat 2007 tarihinden itibaren Codeworx Teknolojileri dosya indirme alanından erişilebilir durumdadır. Bu sürüm için bir güncelleme betiği mevcut olmayıp, gerekli kararlılık ve sağlamlık sınamalarından geçirilmeden kullanılmamalıdır.

Aklınızda bulunsun... (php 4.2 ve MySQL)

conan

Linux serverınızdaki php 4.1.X versiyonunu yenisiyle değiştirmek istiyorsunuz ve de 4.2.0'ı kurmak icin download ettiniz. unzip, configure, make, make install'dan sonra bütün mySQL database bağlantılarınızın çalışmadığını ve access problemleriniz olduğunuzu gördünüz. Aman tanrım! neler oluyor??!! diyorsanız işte cevabı:

PHPLiveX: Hafif ve Kolay PHP-Ajax Kütüphanesi

anonim

PHPLiveX diğer php-ajax kütüphanelerinin çoğunda olduğu gibi php fonksiyonlarınızı JavaScript ile çağırabilmenizi sağlıyor. Ancak PHPLiveX'in xajax ve sajax gibi kütüphanelerden farkı çok daha az kod yazarak ve daha basit bir şekilde kullanılabilmesi.

PHP Türkçe Kılavuzu

javamorg

Php.net Türkçe kılavuzu 26 Aralık'tan itibaren yayınlamaya başladı.