Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007

0
butch

Görüşler

0
zahter
Gelmeyen ne olsun?:)
0
simor
Çok sevindim. Ben bu sene olmayacak diye biliyordum.
0
butch
?
0
simor
Çok Ciddiyim. FZ söylemişti bana ama şimdi anlıyorum ki şaka yapmış :)
0
acemi_
Ben de olmayacak diye biliyordum. Bana da Simor söyledi.
0
FZ
Hayırdır inşallah. Ne zaman ve neden dedim acaba...
0
simor
Yanlış anlaşma olmuş olabilir belki.
Ben bu sene özgür yazılım şenliğinde neler olacak diye sormuştum yaklaşık 1-2 ay evvel. Bu sene olmayacak demiştin. Belki ben yanlış anladım problem değil.
0
FZ
Şimdi anlaşıldı, o esnada "bu seneki geçti gitti, olmayacak" manasında rezillikötesi bir espri yapmaya meyletmişimdir :)
0
simor
:)
Rica ederim.
Ben de kendi kendime anlamaya meyletmişim.
Sonuçta oluyor.
Umarım herkes orada olur.

sevgiler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

400 saniyelik tasarım ve teknoloji sunumları

anonim

Mimarlık, moda, fotoğraf, video, grafik, endüstriyel, Internet, ve medya teknolojileri alanlarından ondört tasarımcı buluşuyor. Her biri 400 saniyelik sunumlar yapacak.

Difuzyon.org tarafından düzenlenen bu seri etkinliklerde İstanbul’da tasarım adı altında yapılan işlerin görüntülenmesi, sunulması, ve tartışılması amaçlıyor. Buluşma bugün (Perşembe) akşam 19:00 da şurada olacak.

II. Bilgisayar Mühendisleri Buluşması

mkis

EMO İzmir Şubesi Bilgisayar Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu, Bilgisayar Mühendislerine yönelik olarak, mesleki sorunların tartışılması ve meslek alanının düzenlenmesi, hakların korunması gibi konular üzerine çalışan BM-MDK’nın tanıtımını hedef alan bir forum düzenliyor: II. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ BULUŞMASI

8 Aralık LKD İstanbul Etkinliği

penguencg

İstanbul ve çevre illerdeki arkadaşlar da çok istiyor, dedik ki penguenler bu sefer de İstanbul'da buluşsun. 8 Aralık Cumartesi günü derbiden 4 saat önce, yani saat 15:00'da Elma Kafe - Beer City'de[1] buluşuyoruz. Buluşmadan sonra kalmak isteyen penguenlerle dev ekranda derbiyi izlemeyi düşünüyoruz. Tabii muhabbet, eğlence de cabası.

Bu Gece: C-64, Assembly, Grafik Animasyon ve Deneysel Müzik

FZ

Değerli arkadaslar,

Bu gece, Gökhan Deneç (sanal alemde Kokan Delleç) ve ben grubumuz daire 2: general gramofon (daire 2 / d2gg / d2) ile Dogzstar'da deneysel müzik tarzında bir performans icra edecegiz.

Performansımız sürer iken Wisdom/Crescent da yukarıdan Commodore 64'ü ile assembler lisanı ile kodladığı çeşitli grafik animasyonları yansıtacaktır. Bunun yanısıra bir bölümde GNU/Linux üzerinde çalışan Sweep ses editörü ve canlı performans sistemi kullanılacaktır.

Internet Haftası Linux Seminerleri

anonim

Internet Türkiye'de 8. yılını kutluyor. Linux Kullanıcıları Grubu da Internet Haftası Etkinlikleri boyunca Ankara'da her akşam bir Linux semineri düzenliyor. 9-23 Nisan tarihleri arasında E-Posta Sunucu Anti-Virus Çözümleri'nden, X-Window Uygulamaları'na kadar toplam 12 seminer verilecek. Program.