tongucyumruk

Görüşler

1
tongucyumruk

Tüm argümanlara katılmasam da temel fikirler açısından çok net ifade edilmiş.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

JTS 13 | Exploring JSF 2.0 and PrimeFaces | Çağatay Çivici

tanerdiler

Java Teknolojileri Programcıları Derneği'nin düzenlediği Java Teknoloji Saatlerinin 13.'sü Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım ve Bilişim Kulübü'nün katkılarıyla 1 Ekim 2010 Cuma tarihinde saat 19:00'da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde Çağatay Çivici'nin anlattığı "Exploring JSF 2.0 and PrimeFaces" adlı konuyla gerçekleştirilecek. Katılım her JTS'de olduğu gibi ücretsizdir.

¶napster 0.85 alpha

larweda

¶napster, (pinapster) aylarca bilgisayar dünyasının çalkalanmasına yol açan, Metallica'nın dava açmasıyla daha da ünlenmiş olan ünlü Napster istemcisinin Java sürümü. Browser üzerinden kullanılan kullanıcı arabirimi, klasik Windows Napster'ının kullanıcı arabirimine çok benziyor, ayrıca da klasik Napster'a göre birçok yararlı ekleme de yapılmış. Mesela dosyalara kalınan yerden devam etme (resuming) ve transfer sınırı koyma şansı getirilmiş.

Java SE 6 u10

auselen

Sun, uzun süredir beklenen ve Java'nın masa üstü biçimi olan J2SE'nin dağıtımını daha kullanışlı hale getireceği umut edilen J2SE6u10'u bir süre önce çıkardı.

Java Sourceforge'da C++'ı Birincilik Tahtından Etti

anonim

Açık kaynak kodlu yazılımların host edildiği en büyük web sitesilerinde biri olan sourceforge'da 27 Kasım 2004 01:24 itibariyle Java programlama dili kullanılarak geliştirilen proje sayısı 16772, C++ ile geliştirilen proje sayısı ise 16754.
Böylece C++ uzunca bir süredir oturduğu birincilik tahtından indirilmiş oldu.

Kaynak: javalobby, istatistikler benden :)

Bootstrap - Üniversite Öncesi Bilgisayar Bilimleri Eğitimi

fkoksal

Eğer yazılım ile uğraşan biriyseniz "Programlama öğrenmek için nereden başlamak gerek? Hangi dili öğrenmeliyim?" soruları ile mutlaka karşılaşmışsınızdır. Hatta bazen bu soruyu soran henüz üniversite eğitimi almamış bir lise ya da ortaokul öğrencisi bile olmuş olabilir. Nasıl bir cevap verirdiniz? Sizce üniversite öncesi programlama eğitimi nasıl olmalı?

Bu soruya en iyi cevabı...