MyAsist Web Framework

0
myasist
MyAsist, "web Tabanlı uygulamaların geliştirmesini en verimli halde nasıl yaparız?" sorusuna çözüm arayışlarımızın bir ürünüdür.

Kişisel ve Öğrenim amaçlı kullanımlar için ücretsiz olarak edinilebilir.

Bazı Özellikleri:

+ Yazılan Uygulamalar Tamamen Açık Kaynak kodludur.
Uygulama yazmada MyAsist kodlama standardı ve BOO Programlama dili kullanılmaktadır.
+ Veritabanı bağımsız çalışır.
+ jQuery ve Ajax desteklenmektedir.
+ Uygulamalar için kullanışlı komponentlere sahiptir.
Toolbar, Editbox, ...
+ Uygulama geliştirmede MyAsist özel fonksiyonlarından yararlanabileceği gibi tüm dotNet fonksiyonlarına erişilebilir.

detaylı bilgi için buradan..

örnek ekran görüntüsü:

myasist

Görüşler

0
anonim
Bu tür girişimleri gördükçe en azından çok amatör de olsa birşeyler yapılıyor diye sevinmeli mi yoksa etrafta bu kadar gelişmiş framework varken hala bu kadar ilkel görünümlü bir sistemi üstelik ücretli vermek nasıl düşünülebiliyor diye üzülmeli mi hala bilemiyorum...
0
Evil_Empire
Bence sevinmeliyiz... Özellikle; laftan başka bir şey üretmeyen, macbook air alsam iphone la çok yakışır diye düşünen, ekran kartı yarıştıranların kendilerini teknoloji dehası bilgisayar kurtları zannettiği bir ortamda; sevinmeliyiz. "Daha iyisi var zaten" deyip işe kalkışmamak, tembelik ve vazgeçmişlikten başka birşey değildir...
0
dtemarti
Bazen Amerikayı yeniden keşfetmek gerekli. Burada Amerikadan ziyade keşfetmek fiili çok önemli. Kısaca Tarih okumalıyız, değil mi?
0
Helplessness
kendi web sitesi WordPress ile yapılmış.
0
yilmaz
Wordpress Copyright notunu niye silmişler aceba?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OpenBSD 3.0, 1 Aralıkta resmi olarak çıkıyor

anonim

OpenBSD 3.0 , 1 Aralık`ta resmi olarak çıkıyor. Güvenliği ön plana çıkartan OpenBSD , her 6 ayda bir yeni bir sürüm çıkartıyor. Sürümlerinde yeni özelliklerden çok sistemin düzgün ve sağlam çalışmasına yönelik geliştirmelere yer veren işletim sistemi 3.0 sürümünde 10 farklı donanım mimarisini destekliyor: i386, alpha, macppc, amiga, hp300, mvme68k, mac68k, vax, sparc ve sparc64. http://www.openbsd.org

Dijital Resmi Belge Yönetim Sistemi: BelgeTurk

dilencikahin

Aranan dosyaların bulunamadığı evrak depoları ve tozlu arşivler tarihe karışıyor. Bunun yerine tıpkı arama motoru Google gibi tek tık'la yıllar öncesine ait her türlü yazılı evrak ve belgeye ulaşılabilecek bir sistem hazırlanıyor.

Visual Perl .NET (her iki dünyanın en iyisi)

FZ

Madem söz web servislerinden ve .NET olgusundan açıldı ben de .NET ve diller arası çalışmaya dair bu haberi göndereyim dedim. Uzun zamandır sağlam bir Perl programcısı olarak çalışan Jonathan Eisenzopf'un Visual Perl.NET konusuna dair güzel bir yazısını okuduktan sonra .NET ve diller arası yazılım geliştirmenin ne menem bir şey olduğuyla ilgili bir bir miktar fikir sahibi olabilirsiniz.

Jonathan arkadaşımız, "In fact, I'm so attached to it that I'll probably be writing more Perl applications in Windows instead of Linux. IT'S THAT GOOD." diyecek kadar etkilenmiş görünüyor ;-)

Microsoft, AJAX, Ruby on Rails

FZ

Gelecek hafta başlayacak büyük etkinliklerden Microsoft Professional Developers Conference sürecinde AJAX bağlantılı teknolojilerin tanıtılacağı ve Atlas projesinin gün ışığına çıkarılacağı söyleniyor.

Yine aynı haberde ajaxian.com'dan Dion Almaer'in Ruby on Rails web geliştirme "framework"ünü AJAX teknolojilerini en iyi destekleyen platformlardan biri olarak göstermesi de dikkate değer noktalardan biri.

FreeBSD 4.4 çıktı

anonim

Network Computing alanında gerçekten en hızlı olduğuna inandığımız işletim sistemi olan FreeBSD`nin 4.4 sürümü sonunda çıktı, umarım 4.3 sürümündeki telnetd ve tcpstack bugları bu sürumde yoktur. detaylı bilgi ve yeni sürümü indirmek için: www.freebsd.org