Muhasebeci 0.5 Kullanıma Hazır

0
qorkem
Uzunca bir süreden beri üzerinde çalıştığımız projemizin 0.5 sürümü nihayet bitmiştir. 0.5 sürümünün bu kadar gecikmesinde projenin baştan sona komple elden geçirilmesi, yeni bölümlerin eklenmesi, daha kolay kullanım olanağı sağlanması gibi sebepler neden olmuştur. Yeni sürüm hazıranırken eski sürümlerdeki pek çok hata giderilmiştir. Sorun yaratan kodlar silinip yeniden yazılmıştır. Stabilite için gerekli görünen herşey yapılmıştır. Daha kolay bir kullanım için fonksiyon tuşları, sağ-tıklama menüleri programın her tarafında rahatlıkla görülebilmektedir.

Diğer detaylar icin burayı ziyaret edebilirsiniz.

Görüşler

0
muhasebeci
Bu thread'i acan arkada$a te$ekkur ederim, ama 0.5 versiyonumuzun duyurusunu zaten burda yapmıştık, eklemek istediğim diğer bir konu ise IBM'in yarışması için sunulan ve duyurusu henüz kendi sitemizde bile yapılmamış olan bir 0.5-5 sürümümüz mevcut, download bölümünden indirilebilir durumda, YTL ve bikaç özelliğin daha eklendiği yeni sürüm ise yakın bir süre içerisinde duyurulacak, Bu arada IBM'in yarışmasında 3. olduk arkadaşlar :)

Yüksel ÖZCAN
http://muhasebeci.sf.net [muhasebeci.sf.net]
0
FZ
Yazılımınızı hangi işletmelerin kullandığına dair istatistiki bilgi topluyor musunuz? En azından size gelen destek taleplerinden falan?
0
qorkem
Yazılımla ilgili sorularınızı sayfadaki forum kısmında bu işle aktif arkadaşlara sorabilirsiniz. Projede aktif olarak rol alan birisi değilim. Ancak destekleyenler listesi web sayfasında mevcut. onlara ilaveten manevi destek olarak beni de sayabilirsiniz :)
0
qorkem
Sayin yuksel bey. Bende zaten 05-5 i duyurmak istemiştim. Ancak site başlığınıza dikkat etmeden buraya thread açmışım. :) upload ettikten sonra farkına vardım. Zaten bu thread deki yazılar sayfanızdan alınmıştı. Neyse 05-5 i indirdim ve kurdum. Ancak MySQL hakkında fazla bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum. Sitede bu MySQL hakkında ayrıntılı bir bilgi sunarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dileğiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Programlamanın Tao´su 1. ve 2. Kitap

FZ

1. Kitap - Sessiz Boşluk

Ve şöyle dedi usta programcı: "Sadece TCP/IP kullanarak uzaktaki makinanın işletim sistemini anlayabildiğinde tapınaktan ayrılmanın zamanı gelmiş demektir."

qSheff Manager (v. 0.8 beta)

anonim

EnderUNIX ekibinin qSheff uygulamasını Python ile kullanara bir uygulama yazdım: qSheff Manager (beta 0.8)

Açık Kaynak ve Para Kazanmak

arsenelupin

Kısaca öykümü anlatmak ve benim durumumdaki birçok kişinin de fikrini alarak sonuçlar çıkartmak isterim:

Kendi özgürlüğüm adına, bağımsız programcı ("freelancer" da diyorlar) olarak çalışıyorum ve müşterilerimin çok büyük bir çoğunluğu yurt dışından. Yine de, ekmeğimi kazanabilmek için, genellikle kod tamiratı ağırlıklı ve sıkıcı işler yapıyorum. Bir süredir yalnızca GNU/Linux kullanıyorum.

OpenAFS: Dağıtık Dosya Sistemi

acemi_

openafs.org: Dosyalarımı tek bir sunucu makinede toplayıp Internet'e bağlı her makineden dosyalarımı rahatca kullanabileceğim bir çözüm arıyordum. Bu işi, bir müddet Samba ile yapmıştım ama performansından pek memnun kalmamıştım. Güvenlik konusundaki kötü ününden dolayı da NFS kullanmaktan çekiniyordum.

Bilişsel Bilim ve YazBoz: Kelimeler Ağlar Anlamlar (yahut Hadoop ve Lucene)

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Bilişsel Bilim bölümünden arkadaşım Hakan Ünlü'nün bugün yolladığı bir e-postayı paylaşmak istiyorum: "Merhaba Son günlerde Yazboz sitesi çok ilgimi çekiyor. Sizlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğüm için burada duyurmak istedim: http://www.yazboz.com

Site aslında bir serbest çağrışım oyunu. Size bir kelime veriyor ve bunula ilgili aklınıza gelen ilk kelimeyi yazmanızı istiyor. Bunun sonunda tüm oyuncular tarafından girilen kelimeleri 'connectionist' bir yaklaşımla bağlıyor. Sonuçları da görsel olarak izlemek mümkün.