Mozilla 0.9.8 çıktı

0
anonim
Mail-News okuyucu, adres defteri, "wysiwyg" HTML editoru, ve ufak bir IRC clienti ile eksiksiz ve standartlara uyumlu bir Internet tarayıcı olan Mozilla'nın 0.9.8 sürümü duyuruldu. Günlük kullanıma uygun bir duruma ulaşmış olan Mozilla, gittikçe 1.0 hedefine daha da yaklaşıyor...

Görüşler

0
pulsar
Gerçekten Bu sefer iyi olmuş ben açıkcası beklemiyordum bir sene öncesine kadar aynı tarayıcı düzgün çalışmaktan uzakken, şimdi en azından gerçek DHTML desteği ile kayda değer bir seçim. Üstelik açık kaynak kodunun Getirdiği avantajla son derece de kullanışlı. Ayrıca M$ işletim sistemlerinde de ilk defa explorerdan daha hızlı çalışıyor. Şu ana kadar tek eksiği düzgün plugin desteği bence. (Netscape pluginleri bazen bu netscape değil diyebiliyorlar.) Yine de explorer 6'ya göre daha iyi bir seçenek şu aniçin.
0
anonim
Bu senenin ortalarina dogru (umariz) cikacak 1.0 i dusun bir de. Mozilla rules yani. Kimse beklemiyordu, ama gercekten cok hizli ve ofkeli donecek Dev kertenkele :)
0
anonim
Uzun zamandir Opera ile mutlu bir hayat surmekteydim. Mozillada yeni neler var diye denedim. Hic fena degil. Gittikce oturuyor. Open in new tab diye bir ozellik gelmis ki bu operada en sevdigim ozellikti. 50 pencere ile bile surf yapsan tek browserin icinde kaliyorsun.
1.0 ile bayragi explorerdan geri alacak gibi.
0
anonim
Opera kullanicisi olduguna gore mouse gestures in bagimlilik yaptigini bilirsin. Neyse ki, Mozilla''''ya da bu ozellik eklenebiliyor[http://optimoz.mozdev.org/gestures/index.html].
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mozilla 1.1 Alpha da çıktı

crematorium

Millet yine coştu, Mozilla 1.0'dan sonra yeni testler sonucunda ortaya çıkmış yeni Mozilla versiyonu 1.1 Alpha da çıkmış bulunmaktadır, Mozilla.org adresinden indirebilirsiniz. Yakında Mozilla 2.0 çıkarsa hiç şaşırmayın... :)

Herkese kolay gelsin

Firefox'a kardeş geldi: Flock

gismo

Mozilla ekibinin yeni fırlaması Flock'un beta sürümü yayınlandı. Flock ile neler yapabileceğini merak edenler buraya, indirmek isteyenler buraya, katkıda bulunmak isteyenlerse şuraya bakabilir.

Android için Firefox Focus!

tongucyumruk

Siz de benim gibi Android cihazınızda Firefox kullanıp da "keşke biraz daha hafif, biraz daha göze hitap eden bir tarayıcı olsa" diyenlerden misiniz? O zaman tam yerine geldiniz. Mozilla'nın geçtiğimiz yıl iOS cihazlar için duyurduğu Firefox Focus web tarayıcısı artık Android için de var! Peki bildiğimiz Firefox dururken neden Firefox Focus?

Firefox Focus, baştan itibaren...

Mozilla Firefox 0.9 Çıktı

Challenger

Mozilla Firefox'un 0.9 sürümü duyuruldu. Firefox'un bu sürümü yeni bir tema ve SmartUpdate ile birlikte geliyor. SmartUpdate, FireFox'un yeni sürümlerini kontrol ederek tarayıcınızın güncel kalmasını sağlıyor. Ayrıca Windows kullanıcıları için sadece 4.7 mb' lık bir kurulum programı var. Hata düzeltmeleri de içeren Firefox 0.9, önceki sürümü olan 0.8'e oranla %8 daha hızlı. Bu arada Mozilla 1.7'nin de haftaya duyurulması bekleniyor.

Mozilla 0.9.1 geldi!

Necrodome

Netscape 6.0 ve 6.5 sürümlerinin de çekirdeği olan,Microsoft'un Internet Explorer dayatmasına karşı iyi bir alternatif olarak görülen browser/mail/Html tasarım aracı Mozilla'nın 0.9.1 sürümü çıktı.
İlk izlenimlerim henüz beta olmasına rağmen,Mozilla'nın oldukça iyi olduğu yönündeydi.Arabiriminin daha bir kullanıcı dostu olmasıyla beraber hızında da gözle görülür artış var.Daha iyi bir browser arayanlara duyurulur.
Windows versiyonunu indirmek için buraya tıklayın...