LKD 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

0
madness
Linux Kullanıcıları Derneği, 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenliyor.

Şenliğimize gerek kamudan, gerekse özel sektörden, yurdun dört bir yanından katılım bekliyoruz.

Yakında şenlik ile ilgili son gelişmeleri http://senlik.linux.org.tr adresimizden takip edebileceksiniz.
Yaptığımız her etkinlikte olduğu gibi, bu etkinliği de gönüllü penguenler olarak gerçekleştireceğiz. Teknik herhangi bir bilgi gerektirmeyen organizasyon çalışmalarına katkı verecek gönüllülere gereksinmemiz var. Siz de elbirliğiyle gerçekleştireceğimiz "Linux ve Özgür Yazılım Şenliği"nin bir parçası olmak istiyorsanız, etkinlik@linux.org.tr adresine e-postalarınızı bekliyoruz.

Şenlikte görüşmek üzere!

Saygılarımızla,

Linux Kullanıcıları Derneği
Etkinlik Çalışma Grubu

İlgili Yazılar

Haliç Üniversitesi Linux Semineri

hsahbal

Haliç Üniversitesi Haliç Yerleşkesi'nde 31 Mart Pazartesi günü 15:00-17:00 arasında Enver Altın tarafından "Linux ve Özgür Yazılıma Giriş" konulu seminer verilecektir.

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

dfisek


"KORSAN DEĞİL ÖZGÜR YAZILIM!"

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği, 11-14 Mayıs 2006 tarihlerinde Ankara'da, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Linux Kullanıcıları Derneği tarafından ODTÜ'nün evsahipliğinde düzenlenen ve herkese açık olan şenliğe katılım ücretsiz. Dört gün sürecek şenlik kapsamında dört ayrı salonda 70 kadar seminer ve panel düzenleniyor. Kapanış günü Türkiye'de Linux ve özgür yazılım alanında emeği geçenlere ödülleri verilecek. [ Ayrıntılı Bilgi ]

400 saniyelik tasarım ve teknoloji sunumları

anonim

Mimarlık, moda, fotoğraf, video, grafik, endüstriyel, Internet, ve medya teknolojileri alanlarından ondört tasarımcı buluşuyor. Her biri 400 saniyelik sunumlar yapacak.

Difuzyon.org tarafından düzenlenen bu seri etkinliklerde İstanbul’da tasarım adı altında yapılan işlerin görüntülenmesi, sunulması, ve tartışılması amaçlıyor. Buluşma bugün (Perşembe) akşam 19:00 da şurada olacak.

Linux Semineri : Postfix E-Posta Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü (bugün) saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, birçok UNIX tabanlı işletim sistemi ile birlikte gelen ve yaygınca kullanılan Sendmail e-posta sunucusunun; performanslı, Sendmail uyumlu, güvenilir ve esnek alternatifi Postfix, bu seminerde tanıtılıyor. Bu seminerden sonra niçin hala Sendmail kullandığınızı bir kez daha düşünebilirsiniz... (http://www.linux.org.tr/seminer/)

İnternet Teknolojileri Seminerleri Başlıyor

adervis

İNETD (İnternet Teknolojileri Derneği) tarafından geçmiş yıllarda düzenli olarak yapılan eğitim seminerleri kapsamını genişleterek tekrar başlıyor. Sektörün tecrübeli bilişim uzmanları tarafından verilecek olan eğitim seminerlerine IBM de mekan sponsorluğu ile destek veriyor. Önceden kayıt yaptırmanın gerektiği eğitim seminerlerine katılım herkese açık ve ücretsiz.