Linux´ta OfficeXP ve Photoshop 7

0
murat09
CodeWeavers Win32 uygulamalarını Linux'ta çalıştırmak isteyen kullanıcılar ve kurumlar için uygulamalar geliştiriyor. Crossover Office adlı set, şu anda 2.0 sürümünde ve Office XP (Outlook hariç), Adobe Photoshop, Microsoft Access ve Lotus uygulamalarını RedHat 9, Mandrake 9.0 ve SuSE 8.1 Linux dağıtımlarında çalıştırmanıza imkan tanıyor. Programın lisans ücreti ise 59$.

Görüşler

0
crematorium
İşte bana ofiste linux'a geçmek için bir fırsat! Bundan haberim yoktu doğrusu, çok teşekkürler murat09
0
tongucyumruk
Ufak bir düzeltme. Programın adı Cross Office Değil, Crossover Office olacak...
0
FZ
Düzeltildi. Teşekkürler.
0
crematorium
Trial Request yolladım, bakalım ne olacak, deneyip sonuçları bildiricem :)
0
murat09
Heyecanla bekliyoruz :-)
0
crematorium
Ben de heyecanla bekliyordum ama trial indikten sonra haberi tekrar okuyunca farkettim ki bende Debian 3 ve Mandrake 6 var :( Acaba şu bilgisayar dergisinin verdiği (CHIP'miydi neydi) RedHat işimi görür mü?
0
pulsar
Ben işi biraz daha yüzsüzlüğe vuruyor ve sql server for linux olursa eğer logo gibin muhasebe programlarını da linuxda çalıştırabileceğimizi belirterek bunun olmasını diliyorum.
0
acemi_
Aynı işi wine ile yapma imkani yok mu? Bunun Wine'dan ne gibi bir farki var?

0
barisozyurt
59 USD vermek gerekli tabi, ama para ödemeden önce denemek isteyenler yazilimin bu versiyonunu e-donkey networkunden de bulabilirler. 9.5 MB' lik bir sh dosyasi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gelişmiş Klavyeler için GNU/Linux Desteği

FZ

Paraya kıyıp üzerinde bir sürü ekstra tuş bulunan bir Multimedia ve Internet destekli klavye aldınız. Veya süper ergonomik bir Logitech klavyeniz var. Haliyle üzerindeki ekstra tuşları kullanarak GNU/Linux ortamında kolayca CD'ye, xmms'e, Internet tarayıcısına falan müdahale etmek istiyorsunuz. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Tabii ki Multimedia ve Internet Klavyeler: LinEAK Projesi başlıklı yazıyı okuyarak ;-)

Gentoo sunar : Gentoo Linux 2004.3

mos

Önceki sürümlerde göze çarpan bir çok hatanın giderildiği, pek çok paketin güncellendiği 2004 'un bu son sürüm Gentoo Linux'u hakkındaki orijinal haberi ve sürüm bilgilerini buradan okuyabilirsiniz.

Mandrake'den İsim Değişikliği

berkin

Mandrake Linux, Conectiva ile birleşiminden sonra karşımıza yine önemli bir gelişmeyle çıkıyor. Mandrake, ismini MANDRIVA olarak değiştiriyor.

Linux Zamanlayıcı Konusunda Açıklayıcı Makale

raistlinthewiz

Uzun zamandır gelişmektirilmekte olan kernel 2.5 ile ilgili sık sık haberlere rastlıyoruz: Yeni O(1) zamanlayıcı (scheduler), NUMA hafıza desteği vs.

İşte linux gazette'de çıkan bir makalede bu konular oldukça sade ve anlaşılır bir şekilde açıklanmış:

http://www.linuxgazette.com/issue89/vinayak2.html

Linux Kullanmamak İçin 5 Neden

vst

Linux kullanmamak için işte size 5 neden... Tıklamadan önce söyleyelim, bu bağlantı sizi biraz güleceğiniz, gülerken de biraz düşüneceğiniz bir sayfaya götürüyor. Ne düşüneceğine karar veremeyenlere bir ipucu: Yaygın olarak kullanılan bir işletim sistemi üreticisinin ve onun desteğiyle inceleme raporları hazırlayan danışmanlık ve araştırma firmalarının sektördeki bilgi asimetrisinden faydalanarak yaptığı şey manipulasyon değildir de nedir?