Linux Semineri: PHP´de GD Kütüphanesi ile Resim İşleme

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü bir seminer düzenliyor.
Web sitelerinde yaygın olarak kullanılan PHP programlama dilinde, PHP ile beraber hazır olarak gelen GD kütüphanesi ile dinamik olarak resimleri oluşturma, büyütme/küçültme, boyama, yazı yazma ve benzeri işlemlerin nasıl yapıldığının kod örnekleri ile beraber anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlıyor.
Ayrıntılı Bilgi

İlgili Yazılar

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Seminerleri

coskung

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü seminerleri devam ediyor.

Bu haftaki semineri, bölüm asistanlarından Erman Aykaç
(cs.bilgi.edu.tr/~erman ) verecek. Seminerin konusu:
Blok Aygıtlar, fdisk, Dosya Sistemleri, Sistem Açılışı ve Log Dosyaları

Dolapdere Kampüsü, Z-39 saat 18.00
cs.bilgi.edu.tr adresinden seminer duyurusuna ulaşabilirsiniz.

Bursa Linux 2008

coskung

Bursa’da, ilki geçen yıl yapılan Bursa Linux etkinliği, bu yıl Uludağ Üniversitesi’nde yapılacak. Türkiye Bilişim Derneği, Linux Kullanıcıları Derneği ve Bursa’daki bazı yerel sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışması olan etkinlikte üç seminer yer alıyor.

Linux Semineri (Ankara) : Linux`ta Oyunlar

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak olan seminerde, linux için geliştirilen çeşitli popüler oyunlar anlatılacak. "Penguenler bile eğlenmek ister". - Detaylı Bilgi -

Eskişehir´de Linux Seminerleri Başladı!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin bu kez Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri büyük bir katılımla başladı. 200 kişilik salonun tamamını dolduran linux severler, iki gün sürecek olan etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Etkinlik aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi tarafından bu adreste canlı olarak internetten yayınlanıyor.

Hatırlatma: Turing Day'08

fkoksal

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen Turing Günleri'nin yedincisi bu sene "Bilgisayar Bilimleri ve Eğitim" üzerine. Etkinlik tamamen ücretsiz olup yarın (17 Mayıs Cumartesi) Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecektir. Taksim AKM'nin önünden 15 dakikada bir servis kalkacaktır.

Hepinizi bu güzel etkinliğe bekliyoruz.

Etkinlik web sitesi