Linux Semineri (İstanbul) : SQL`e Giriş

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Veritabanı sunucularında kullanılan standart sorgulama dili SQL'in anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Linux ile E-Ticaret Uygulamaları

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde yeni bir linux semineri düzenliyor. Seminerde e-ticaretin gelişimi ve işleyişi hakkında kısaca bilgi verilecek, e-ticaret yapabilmek için gerekli yazılım/donanım ve platformlar açıklanacak, Linux ile e-ticaret uygulamaları geliştirebilmek için gerekli işletim sistemi platformu, sepet yazılımı ve katalog uygulamalari, SSL çalıştırılması, sanal POS`la kredi kartı ile satış yapılabilmesi konulari detaylı olarak ele alınacaktır.

Seminer : Java Server Faces(JSF) ve Apache MyFaces

anonim

Konu: JSF(Java Server Faces) ve Apache MyFaces
Yer: Odtü Teknokent İkizler
Tarih: 26 Mayıs Cuma
Süre: 1.5-2 saat
Konuşmacı:Çağatay Çivici(www.jroller.com/page/cagataycivici)

Seminer: “Linux Nedir ?“

anonim

Linux Kullanıcıları Derneğini ve CEIT kulübü tarafından düzenlenecek Olan “Linux Nedir?“ seminerine hepinizi bekliyoruz...!!!

Tarih: 15 Aralık 2006 Cuma, Saat 13:00-15:00
Yer: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü - A 202 Salonu-Beşiktaş
Konuşmacı: Gökmen Göksel

Linux Semineri : OpenOffice Ofis Yazılımı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Ocak Çarşamba günü saat 18:30'da Ankara'da bir seminer düzenliyor. Hem Linux hem Windows altında çalışabilen özgür ofis yazılımı OpenOffice'in genel hatları ile anlatılacağı seminerde, programın kuruluşundan kullanımına kadar olan aşamalar, yeni başlayan kullanıcılar için örnekleri ile beraber anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Uygulamalı Bilgi Güvenliği ve Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi

anonim

15 Aralık 2007 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere kampüsünde başlayacak 40 saat süreli Uygulamalı Bilgi Güvenliği ve Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi, 6 hafta boyunca Cumartesi günleri, Bilgi ve Sistem Güvenliği konularında sertifikalı eğitmenler tarafından, birçok uygulamalı örnekler eşliğinde gerçekleştirilecektir.