Linux Semineri : Glib ile Programlama

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da bir linux programlama semineri düzenliyor. Linux altında glib kütüphanesi ile programlamanın anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

Linux Semineri : QT Programlamaya Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği 16 Nisan Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Linux altında QT kütüphanesi ile programlamaya bir giriş yapılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi -

YTÜ Matematik Mühendisliği, Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş Semineri

ibalpinar

Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Mühendisliği tarafından 26 Nisan 2009 Pazar günü Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş ve Staj Günlükleri konulu gün boyu ücretsiz seminerler düzenlenmektedir.

Seminerleri CETURK Ekibi'nden Hasan Tonguç YILMAZ verecektir.

Bilişim Teknolojilerinde Gelecek Seminerleri

cnsnyldz

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu olarak 20 Nisan 2008 günü ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde "Bilişim Teknolojilerinde Gelecek" başlıklı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinlik süresince konusunda uzman konuşmacılar, katılımcıları kendi alanlarıyla ilgili bilgilendirmeye çalışacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde PostgreSQL Semineri, 30 Ekim 17.00

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği ortak çalışması bir seminer. Devrim Gündüz'ün vereceği seminerin başlığı:
PostgreSQL'de transaction log kavramı ve transaction log ile warm/hot standby

2006: Bir Şenlik Hikayesi

tongucyumruk

Radyonun çalan alarmıyla uyandım. "N'olur 5 dakika daha" düğmesine mucidini utandıracak kadar çok sayıda tekrar tekrar bastıktan sonra kafamdaki jeton ağır ağır hareketlenmeye başladı ve bir "ping" sesi eşliğinde düşmesi gereken yere düştü. Bir anda ayın 11'i olduğunu ve şimdiden açılış konuşmasını kaçırdığımı farkettim!