Linux Semineri : Delphi/Kylix ile cross-platform yazilim gelistirme

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği bugün saat 18.30'da Borland Kylix/CLX'i avantajlari ve dezavantajlari ile tartışılacağı, Delphi ile geliştirdiğiniz uygulamaların, Borland Kylix/CLX kullanarak Linux'a port etmenin yollari konusunda edinilen bilgilerin paylaşılacağı bir linux semineri düzenliyor. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'ndeki seminer, her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz.
- Ayrıntılı bilgi -

İlgili Yazılar

Üniversitelerde yeni bir gün doğuyor...

omercelik

Windows Vista, 2007 Office Sistem ve .NET Framework 3.0 konularının anlatıldığı lansman etkinlikleri 10 Farklı Üniversitede gerçekleşecek. İlk lansmanlar; 20 Mart 2007 Salı günü Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde, ikincisi de 23 Mart 2007 Cuma günü Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşti. Sırada Uludağ Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi var. Tüm öğrenciler bu etkinliklere davetlidir.

Kocaeli Üniversitesi Bilişim Günleri, Linux Seminerleri, 14 Mayıs

hcg

Kocaeli Üniversitesi'nde 13-14-15 Mayıs tarihlerinde "Bilişim Günleri" adında bir organizasyon düzenleniyor. Etkinlikte; 14 Mayıs günü, ilki 9.30, ikincisi 11.00'da olmak üzere iki Linux semineri olacak. Seminerleri Enver Altın veriyor.

Organizasyon Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda olacak. Umuttepe Yerleşkesi, Eski İstanbul Yolu 10 km.

ilgilenen herkes davetlidir.

Yeni Yıla İlk Selam!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenen "LKD Yeni Yıl Partisi" 18 Aralık 2004 Cumartesi günü saat 21:30'da İstanbul Beşiktaş'taki Elma Cafe'de gerçekleşecektir. Tanışmak, hasret gidermek, kaynaşmak ve kaynaşırken kaynatmak amaçlı düzenlenen partiye tüm özgür yazılımcılar davetlidir.

Ayrıntılı bilgi ve partiye kayıt için: tıklayın

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

dfisek


"KORSAN DEĞİL ÖZGÜR YAZILIM!"

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği, 11-14 Mayıs 2006 tarihlerinde Ankara'da, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Linux Kullanıcıları Derneği tarafından ODTÜ'nün evsahipliğinde düzenlenen ve herkese açık olan şenliğe katılım ücretsiz. Dört gün sürecek şenlik kapsamında dört ayrı salonda 70 kadar seminer ve panel düzenleniyor. Kapanış günü Türkiye'de Linux ve özgür yazılım alanında emeği geçenlere ödülleri verilecek. [ Ayrıntılı Bilgi ]

Linux Semineri: Özgür Yazılımlar ile J2EE

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 3 Mart Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. Java platformunda kullanılabilecek özgür yazılımların (uygulama sunucuları, geliştirme ortamları, veritabanları, vb) anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor.
Ayrıntılı Bilgi