Lenovo'nun yeni yüzü Ronaldinho!

0
larweda
Lenovo, FC Barcelona Futbol Takımı ve takımın Ronaldinho Gaucho olarak tanınan yıldız futbolcusu Ronaldo de Assis Morreira ile anlaşma yaptığını açıkladı. Anlaşmaya göre, Ronaldinho kısa süre önce açıklanan Lenovo-markalı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarının dünya çapındaki tanıtım etkinliklerinde ve pazarlama kampanyalarında yer alacak.
Lenovo daha önce IBM'in kişisel bilgisayar departmanını alarak bizlere ismini duyurmuştu. Şimdi de IBM'den devraldığı bayrağı taşımaya devam etmek için Ronaldinho'yu seçmiş oldu. Artık Ronaldinho, Lenovo'nun dünya çapındaki marka elçisi! Kaynaklar: 1 2 3. Resimler haber detaylarında.
ibm

İlgili Yazılar

IBM Web Browser for OS/2

larweda

IBM, Netscape`in açık kaynak kodlu projesi MOZILLA`yı (Netscape 6.01)temel alarak geliştirdiği IBM Web Browser for OS/2`yi duyurdu. OS/2 Warp 4, OS/2 Warp Server ve WorkSpace On Demand 2 üzerinde çalışabilen; HTML 4.0, DHTML (W3C compliant), XML 1.0, JavaScript 1.5, CSS1, DOM 1.0, Java 1.3, SSL 3.1 ve Macromedia Flash destekleyen tarayıcı, aslında çok önemli bir haber sayılmayabilir. (Sonuçta OS/2 kullanan kaç kişi var ki?) Ama IBM gibi bir firmanın, kaynağı açık bir kodu temel alarak program geliştirmesi, ve de bunu parayla satmasına rağmen kaynak kodunu (mozilla-i386-pcos2-vacpp-0.6.zip) da içeren bir sürümünü internete sunması gerçekten ilginç bir gelişme, ve büyük bir haber.

IBM Türkiye'deki İlk Innovasyon Merkezini Açtı

FZ

IBM dünyadaki 41. inovasyon merkezini bugün Türkiye'de açtı.

IBM Yazılım Zirvesi ‘08: Değişim Açlığı

FZ

15 Ekim 2008, Çarşamba günü öğleden sonra IBM Yazılım Zirvesi ‘08 etkinliğinde olacağız.

Bu seneki etkinliğin teması: Değişim Açlığı

Çarşamba orada tanıdıklarla görüşmek ümidiyle…

IBM Cloudscape Kodlarını Neden Açtı ?

anonim

Bildiğiniz gibi IBM bir süre önce Cloudscape veritabanın kodlarını Apache vakfına bağışlamış ve bu ürün Derby adını almıştı.

Bu olayın sebeplerini açıklayan ve bana göre pek çok büyük şirketin de takip edeceği yolun neden açık kaynak dünyasından geçmesi gerektiğini gösteren güzel bir röportaj Developerworks'te yayımlandı.

IBM son sürat, 5 Ghz !

iscariot

IBM salı günü San Francisco'daki International Solid State Circuits konferansında yeni nesil Power 6 işlemcilerini duyurmaya hazırlanıyor. Yeni nesil G6'lar 4-5 Ghz arası hızlarda çalışacak !