JavaScript ile yazılmış bir işletim sistemi

0
coskung
JS/UIX, web tarayıcılar üzerinden çalışan UN*X-like bir işletim sistemi. sanal makine, kabuk, sanal dosya sistemi, süreç yönetimi, kendi klavyesi (tercihi) ve de vi (!) editörü ile. buyrun burada

Görüşler

0
Challenger
Gerçekten de çok hoş, ama kabukta ile dosya/komut ismi tamamlama yok :) Bu arada konu JavaScript ile ilgili Java değil ;-)
0
Soulblighter
Bir de bizim Bill, Windows'u web etkileşimli yapmaya çalışır. Adam olayı bitirmiş kardeşim :)

Manyaklığın sınırı yok. Çok harika yapmışlar... Yapanların ellerine sağlık.

Bu arada buna GNOME kurulur mu ya? :-p
0
Nightwalker
Bu ne psikopatlıktır bu ne geekliktir. Yok mu kardeşim bu işin bir sınırı ? Çok iyi...
0
yilmaz
www.oazabir.com

bunada baya uğraşmış yapan kişi
0
Challenger
Gerçekten çok iyi. Fakat aradaki fark JS-UNIX ile bir Shell Script bile yazıp çalıştırabiliyorsunuz. Ama bu da gerçekten etkileyici.

Fakat, IE isterim diye tutturdu. Ha bir de Windows arayüzüydü. Bana biraz ters :)
0
Soulblighter
Valla ben göremedim. IE istedi. Firefox ile aç dedim bişey gelmedi. Linux altında IE var mıydı? :)
0
FZ
GNU/Linux için WINE haricinde çözüm bilmiyorum ama bir ara Sun Microsystems, Solaris için "native" IE vardı galiba, yanılıyor muyum? Yoksa halüsinasyon mu görmüştüm ben (çok şaşırdığımı hatırlıyorum).
0
tongucyumruk
Ses kartımı tanımadı? Nasıl tanıtabilirim? Üstelik neden vi? Neden Emacs değil? Hem üstünde gcc ve fortune da eksik! mp3 bile çalamıyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

del.icio.us

cbc

del.icio.us yer imleri(bookmark) saklamak için kullanılan bir site. Tüm üyelerin yer imlerini incelemek mümkün.

http://del.icio.us/rss/uyeadı adresini ziyaret ederek yerimlerini rss olarak almak, /html/uyeadı adresini ziyaret ederek düz html olarak aynı veriye erişmek mümkün.

Astala Vista 2

redogre

Fazlamesai.net'e soralım: Açık Kaynak İş Modeli

noyton

Yakın zamanda Bora Güngören konuyla ilgili birçok yazı yazdı kendi blogunda, Türkiyedeki açık kaynak iş modellerinde ve şirketlerinden yola çıkarak. Ama bu tek taraflı bir görüş olduğu için Fazlamesai.net'e soralım:

FM Forum Süresiz Olarak Kapandı!

butch

Üstüste gelen saldırılar sebebiyle Fazlamesai.net forumları süresiz olarak kapanmış bulunuyor. Fazlamesai yaparak, gerektiğinde kendinden ciddi bir şekilde fedakarlık ederek bu siteyi sürdürmeye çalışanların iyi niyetlerini anlamaktan aciz bu ham beyinleri kınıyoruz ve soruyoruz: Bunu hangi ulvi amaç uğruna yapıyorsunuz? Söyleyin biz de yardımcı olalım.

Fazlamesai`de kısa bir servis kesintisi

larweda

Hosting şirketimizin sessiz sedasız yaptığı bir server upgrade'inden dolayı fazlamesai.net'in bazı bölümleri birkaç gündür çalışamıyordu. (yeni kullanıcıların e-posta adreslerine gönderilen şifreleri ve şifresini unuttuğu için yeni şifre isteyen kullanıcıların adreslerine gönderilen yeni şifreleri maalesef geçersiz oluyordu!), sorunun varlığını farkettikten ve epey bir mesai fazlası debugging işleminden sonra daha önce kodu geliştirirken gözden kaçırdığımız bir hatayı bulup düzelttik. Artık şifre almakta sorun yaşayan kullanıcılar, tekrar yeni şifre isteyip aldıkları şifrelerle hayatlarına devam edebilirler.

Oluşan geçici rahatsızlık için özür dileriz.