Java Görsel Bileşenleri ile Zoom In/Zoom Out

0
yetgin
FM müdavimlerinden yetgin Java ile Zoom In/Zoom Out özelliğinin nasıl kodlanacağını şurada açıklamış.

Görüşler

0
sametc
bu yazıda haksız rekabet vardır... Çünkü yazıyı yetkin yazıp tekrar kendi kendisinin reklamını yapmış bulunmaktadır... :D
0
FZ
Ne alaka? Daha önce de başka FM üyeleri, kendi sitelerindeki teknik makalelerini buradan duyurmuşlardır. Bunda kötü bir durum yok ki.
0
sametc
yaptığım bir espriydiyaaww ciddi söylemedim zaten... demek istediğim şuydu: haberin başında yetgin yazıyor diyor sonrada "fm mudavimlerinden yetgin..." falan diyoryaa orasını bir espri malzemesi yaptım... bilyorum kötü bir espri oldu :P
0
yilmaz
windows kullanıyorum şu an. boyle espri yapmayalım browser kilitleniyor. :D
0
innaw
:))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

JavaFX çıktı

auselen

Zengin internet deneyimi sunmayı amaçlayan platformların bir diğeri de Sun tarafından piyasaya sürüldü. JavaFX adı altında sunulan platform ve betik dili şu an için Sun'ın sitelerinde baş haber durumunda. Son zamanlarını pek de mutlu geçirmeyen Sun için, sıkıca tutunduğu açıkça görülebilen JavaFX acaba kendinden bekleneni verebilecek mi?

Sıkı Dur Mono, Harmony Geliyor...

anonim

Flame yaratmak için söylemiyorum ama şu an için önemli projelerde kullanılabilecek özgür bir j2se veya j2ee gerçekleştirimi (implemantasyonu) ne yazikki yok. Var olan bazı özgür jvm ve derleyiciler gerçekten başarılı işler yapsada, henüz profesyonel anlamda tercih edilebilir durumda değiller.

SourceForge'daki ilk NASA Programı ve Daha Sağlam Java Kodları

anonim

Theserverside.com sitesinde yer alan habere göre NASA Java PathFinder ismindeki JVM'yi SourceForge sitesinde yayımladı.

Bu JVM programınızın çalışması sırasında ortaya çıkabilecek bütün durumaları simule ederek olası hatalarla ilgili bir rapor hazırlıyor.

Quake 2 Motoru Java'ya Port Edildi!

anonim

id Software'in yazdığı ve GPL lisansı ile dağıttığı Quake 2 motoru Java'ya port edildi. Yeni motoru herhangi bir sırf yapmak için yapılmış projeden ayıran şey performansının C ile yazılmış orjinal motorun performansını yakalayıp hatta geçebilmiş olması. Henüz 1.0 versiyonu çıkmamış olmasına rağmen şimdiden C hızında çalışan bir oyun motorunun üretilebilmiş olması Java'nın akıllardaki imajına uymasa da akla ilginç fikirler getirmiyor değil.

J2EE ve Java Piyasası: 2005 değerlendirmesi ve 2006 tahminleri

innaw

Burada Javalobby'nin 2005'te yayınladığı 46 haber postasında bağ verilen makalelerin aylık toplu bir listesi bulunuyor.

ONJava'da da 2005'in kısa bir değerlendirmesi yapılmış. 2006'ya ilişkin tahminleri ise buradan alalım.